ZVEZDA ŽESTOKO OŠTEĆENA U MILANU! Pojavio se snimak: Sudije gurnule crveno-bele u "ambis" kada se meč lomio (VIDEO)

Novosti online

03. 02. 2023. u 16:06

CRVENA zvezda je doživela novi poraz u Evroligi, i to prilično bolan u 23. kolu, na gostovanju Olimpiji u Milanu. Krajnji rezultat bio je 74:68, ali lako je moglo da se desi da utakmica ode u nekom potpuno drugom smeru, da sudije u momentima kada se meč lomio, nisu donele odluke koje su isključivo išle u korist italijanskog tima.

ЗВЕЗДА ЖЕСТОКО ОШТЕЋЕНА У МИЛАНУ! Појавио се снимак: Судије гурнуле црвено-беле у амбис када се меч ломио (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Podsetimo, Crvena zvezda je krajem prošle sedmice izgubila od Partizana u neizvesnom meču, zatim je deklasirana od Virtusa, da bi u četvrtak uveče Zvezda  u interesantnom duelu izgubila u Milanu.

Arbitri su na ovom poslednjem, doneli nekoliko, u najmanju ruku spronih odluka tokom meča u "Mediolanom forumu", a dve u poslednjem kvartalu, bez dileme, žestoko su uticale na rezultat i odlučile pobednika. Naravno, bio je to domaći Armani.

"Delije" poseban akcenat stavljaju na trenutak kad je Dalibor Ilić bio u reketu i kada je prilikom pokušaja da poentira fauliran je od strane Brendona Dejviša.

Na snimku koji se pojavio nakon meča jasno se vidi da je lopta prvo pogodila tablu, a ona krenula ka obruču, a Meli je tek tada uspeo da izblokira šut.

Prema pravilima košarkaške igre ova situacija je jasna, silazna putanja, dva poena timu sa Malog Kalemegdana i dodatno slobodno bacanje za Ilića. Ipak sudije su pokazale da će mladi košarkaš Zvezde, na liniju penala, ali da će izvesti dva penala, te da koš nije priznat. Protestvovao je Duško Ivanović, protestvovala je cela klupa beogradskog kluba, kao i igrači na parketu, ali uzalud. 

Jednu grešku arbiatara su nekako i "progutali", neznajući da je nova "iza ugla". 

U poslednjem minutu, kod rezultata 70:66, Zvezda je uspela da se odbrani i već je krenula u kontranapad kad se začula pištaljka i dosuđen je faul Bentila nad Nejpirom, koji je sa dva slobodna bacanja ugasio i poslednju nadu gostiju u preokret.

Na usporenom snimku se vidi da je bek Armanija inicirao kontakt sa centrom crveno-belih, a da ovaj nijednim pokretom nije hteo da ga faulira, već suprotno.

Gosti su mogli potpuno da se vrate u meč i izrežiraju dramu, ali od toga nije bilo ništa.

- Imali smo šansu da pobedimo, ali u finišu su dosuđene neke stvari protiv nas. Moramo da podignemo glavu, da radimo još jače i budemo bolji. Posle poraza u Bolonji pokazali smo karakter, posebno u odbrani u drugom poluvremenu. Znamo da je to naša snaga i moramo da nastavimo tako. Imamo još dva meseca, dosta utakmica - rekao je plejmejker Crvene zvezde Luka Vildoža za Sport klub.

 

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!