JEDAN SE NERVIRA ZBOG EKIPE, A DRUGI SEBE GRDI: Duško Ivanović i Etore Mesina su ovako reagovali na Milano - Crvena zvezda

Novosti online

02. 02. 2023. u 22:45

CRVENA zvezda je doživela novi poraz u Evroligi, i to prilično bolan u 23. kolu, na gostovanju Olimpiji u Milanu, pa i ne čudi što je trener crveno-belih, Duško Ivanović, bio iznova razočaran.

ЈЕДАН СЕ НЕРВИРА ЗБОГ ЕКИПЕ, А ДРУГИ СЕБЕ ГРДИ: Душко Ивановић и Еторе Месина су овако реаговали на Милано - Црвена звезда

EuroleagueTV

Podsetimo, Crvena zvezda je krajem prošle sedmice izgubila od Partizana u neizvesnom meču, zatim je deklasirana od Virtusa, da bi u četvrtak uveče Zvezda  u interesantnom duelu izgubila u Milanu.


Upitan šta misli o meču, Zvezdin strateg je za EvroligaTV samo rekao:

- Mi smo u drugom poluvremenu igrali bolje, na obe strane terena. Ali, problem nam je bila ona 2. četvrtina - rekao je Ivanović, misleći na deonicu koju je Zvezda izgubila sa 23:14, a pritom je šutirala 4/16 iz igre tada.

Ivanovićev kolega, Etore Mesina, ovako je sumirao utiske s utakmice:

- Odlučio sam da igram sa manje košarkaša, svesno sam preuzeo taj rizik. Ali, to je bilo zbog Zvezdine ekstremno ofanzivne postavke, sa trojicom igrača koji mogu da organizuju akcije, pa sam zato u finišu imao umoran tim. Moram više da verujem rezervistima. Inače to radim, ali moram na to da se vratim - priznao je trofejni stručnjak.


Za igrača utakmice proglašen je strelac 15 poena, bivši Zvezdin košarkaš BIli Beron:
- Važna je ovo pobeda. Zvezda je dobra ekipa, znali smo da će se vratiti u život posle lošeg prvog poluvremena, ali mi smo pokazali pravi karakter, i odbrani i u  napadu. Bili smo svesni da su oni odličan defanzivni tim i da će posle predaha krenuti daleko agresivnije da igraju, pa smo morali i mi da podignemo intenzitet odbrane, što nam je, na kraju, i donelo pobedu - rekao je Beron.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a