UOČI utakmice KK Crvena zvezda - KK Partizan, koji se sastaju ove sedmice u okviru Evrolige, crveno-beli su obavestili javnost o tome da je "u noći između ponedeljka i utorka dvorana 'Aleksandar Nikolić', koja je u vlasništvu grada Beograda, Republike Srbije, i ujedno u nadležnosti SC Tašmajdan, vandalizovana brojnim šovinističkim i uvredljivim grafitima koje su ispisali navijači Partizana".

Komentari (7)

Srbija

24.01.2023. 15:45

Dokle god FMP koristi iznajmljeno ime omrazene cz bice na meti Grobara. Sta tu ima cudno. Neka vrate svoje pravo ime pa nece biti interesantni vise.

Meraklija63

24.01.2023. 16:04

Najbolje bi bilo za Srpski sport da se ugase sportska društva grobari i cigani jer su više i bogu dosadili sa prepucavanjima i primitivizmom.

Savo

24.01.2023. 17:19

To je ta cuvena i "ineligentna" grobarska avangarda pogotovo nik Srbija. Jadni ste i bedni. Kada vam zavrnu slavine i lova ne bude kapala igrace te vi u nekoj maloj dvorani neke osnovne skole. Primitivci

Boban

24.01.2023. 19:13

Zvezda i Partizan velika sportska drustva,brend Srbije...a navijaci u rangu sa stadom babuina!!! A nekada ne tako davno derbi je bio praznik Srpskog sporta,gde se porodicno islo, ja zvezdas a otac i brat partizanovci. Predlog:moze da se ide na derbi samo porodicno, bar par godina, ili igra bez gledaoca jer ovako tonemo ko drustvo