"PA, TI NE ZNAŠ KAKO SE ZOVEM!" Željko Obradović i neverovatna scena posle utakmice Studentski centar - Partizan (VIDEO)

Tanjug

22. 01. 2023. u 22:41

PARTIZAN je nastavio sa serijom pobeda u ABA ligi, ali uz jednu nesvakidašnju situaciju u kojoj se, u glavnoj ulozi, ali na neobičan način, našao njegov trener, Željko Obradović.

ПА, ТИ НЕ ЗНАШ КАКО СЕ ЗОВЕМ! Жељко Обрадовић и невероватна сцена после утакмице Студентски центар - Партизан (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Nakon što su u 16. kolu regionalnog takmičenja, a pred večiti derbi i to u Evroligi, crno-beli pobedili u Podgorici, legendarni trener je najpre portparola domaćih upitao sledeće:

- Možemo li sad da se predstavimo, ko smo, šta smo?

"Naravno", glasio je odgovor, ali kako one uobičajene, zvanične najave ("Sada reč ima trener Partizana, Željko Obradović") nije bilo, Žoc je dobacio portparolu:

- Ne znaš ni kako se zovem...

- Znam!

- Kako?

- Duško Obradović!

Trener Partizana je tad počeo naglas da se smeje, a portparol, uvidevši grešku, počeo da se ispravlja, "Željko! Željko Obradović!"

Jedan novinar je tada dobacio "Ovo je skrivena kamera!", što je "Žoc", nasmejan, ponovio i okrenu se, pruživši ruku, "voditelju programa".

- Ja se izvinjavam - rekao je portparol.

- Ma jok, bre, uživaj! Sve je u redu! Malo šale, hvala Bogu, to je dobro - zaključio je Obradović nesvakidašnju "ABA-scenu".

Kako je to izgledalo, pogledajte i sami:

A što se tiče utakmice Sportski centar - Partizan...

- Moram da zahvalim Derbiju što je dozvolio našim navijačima da dođu. I da navijačima zahvalim na atmosferi. Bilo gde da igramo, imamo veliku podršku, u ABA ligi i u Evroligi - rekao je Obradović, a prenose "Vijesti".


Potom je pohvalio igru domaćeg tima.

- Rekao sam to i kolegi Andreju Žakelju nakon meča: njegova ekipa igra izuzetno dobru košarku, vidi se pečat trenera. Mi koji spremamo utakmice vidimo te detalje. Sva četiri meča protiv nas su igrali veoma dobro - istakao je Obradović.

TABELA ABA LIGE:

 

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024