JOKIĆ SILAN ZA BOŽIĆ: Novi tripl-dabl Srbina o kome će se pričati!

Novosti online

07. 01. 2023. u 07:50

DENVER Nagetsi slavili su protiv Klivlend Kavalirsa 121:108, a novu sjajnu partiju pružio je Nikola Jokić koji je upisao 28 poena, 15 skokova i 10 asistencija.

ЈОКИЋ СИЛАН ЗА БОЖИЋ: Нови трипл-дабл Србина о коме ће се причати!

Tanjug/AP

Delovalo je da je Nikola Jokić baš motivisan za igru tokom pravoslavnog Božića. Uspeo je da upiše novi tripl-dabl.

U periodu između dva Božića Nagetsi su ostvarili šest pobeda i dva poraza, savladavši Finiks sanse, Boston seltikse, Los Anđeles kliperse, Sakramento kingse, Majami hit i Klivlend kavalirse.

Tanjug/AP

Prvih 24 minuta u "Bol" areni do poluvemena bili su ravnopravni, čak su gosti imali i kratke momente vođstva. Prednost na poluvremenu 62:58, Nagetsi nadograđuju odličnom trećom četvrtinom koju završavaju dobijaju sa osam poena. Razlika je stabilno održavana u poslednjoj četvrtini i upisana je nova pobeda.

Kao i u meči sa Klipersima, Denver je pokazao odličnu timsku igru i efikasnost. Jokić se najviše istakao tripl-dablom, ali je još šest igrača završilo meč dvocifrenim poenterskim učinkom: Mari 18, Porter 16, Koldvel-Pop 14, Braun i Hajland po 13, Gordon 12.

Timski procenti Denvera na meču su bili impozantni - 56% za dva i 48% za tri.

Kod Kavalirsa se najviše istakao Karis Levert sa 22 poena, Darijus Garlans je upisao 21 poen i osam asistencija. Nije igrao prva zvezda tima Donovan Mičel, koji je nedavno postigao 71 poen.

Tanjug/AP

Denverov sledeći izazov su Los Anđeles lejkersi. Ekipa Majka Melouna deli prvo mesto Zapada sa Memfis grizlisima sa 25-13, dok je Klivlend sa istim brojem pobeda, a jednim porazom više četvrti na Istoku.

BONUS VIDEO: KO JE NAJPLAĆENIJA SPORTISKINjA: Objavljena lista zarada za 2022

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)