NOVAK ĐOKOVIĆ NAKON POBEDE NAD ŠAPOVALOVIM: "Srećno badnje veče!"

Novosti online

06. 01. 2023. u 13:35 >> 13:49

Novak Đoković je pobedio Denisa Šapovalova sa 2:0 u setovima (6:3,6:4) i zakazao meč sa Medvedevim, a nakon pobede se osvrnuo na sam meč.

НОВАК ЂОКОВИЋ НАКОН ПОБЕДЕ НАД ШАПОВАЛОВИМ: Срећно бадње вече!

FOTO: Tanjug/AP

U izjavi posle meča spomenuo je prekid meča, kada je zbog vatrometa tenis bio obustavljen na osam minuta.


- Verovatno je bilo zbog pravoslavnog Božića, srećno svima Badnje veče koji slave. - poručio je Novak.

Potom se osvrnuo na meč:

- Hvala što ste došli, sjajna je atmosfera. Uvek su specijalno igrati noću u Australiji, hvala za energiju i podršku. Mislim da je konačni rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu. Dva sata za dva seta, gurali smo jedan drugog do limita, fantastičan prvi set. Meč se preokrenuo u prvom setu kada je Denis napravio duple greške. Bio sam jak kada se vratio u drugom setu, i jako sam zadovoljan načinom na koji sam se borio večeras - rekao je Novak.

Đoković ima neverovatno podršku srpskih navijača u Adelejdu.


- Blagosloven sam što igram na ovom nivou. Nikad nijedan meč ne uzimam zdravo za gotovo. Deluje kao da igram kod kuće i oni to čine posebnom za mene zato sam zahvalan za tu podršku - istakao je Nole.

U polufinalu ga čega sedmi teniser sveta Danil Medvedev. 


- Nadam se još jednoj dugoj noći. Ne verujem da će biti mnogo kratkih poena sutra, iako obojica serviramo dobro. Kada igrate protiv Danila morate biti spremni na dug meč, mentalno. On je etablirao sebe, grend slem šampion. Nekoga koga jako poštujem. Imali smo neke sjajne borbe, nadam se da će biti tako i sutra - rekao je srpski as.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!