NA VEST O SMRTI ĐANLUKE VIALIJA: „Zar nije bilo dosta što sam izgubio jednog brata"

Milica Ostojić (Rim)

06. 01. 2023. u 12:02

NAKON samo nekoliko dana od smrti Siniše Mihajlovića još jedan odlazak obeznanio je svet sporta, u londonskoj bolnici gde je bio smešten nekoliko sedmica jutros je preminuo je u 59. godini Đanluka Viali, nakon dugodišnjeg lečenja od tumora na pankreasu otkrivenog 2017.

НА ВЕСТ О СМРТИ ЂАНЛУКЕ ВИАЛИJA:  „Зар није било доста што сам изгубио једног брата

Foto: Profimedia

Od stalnog dopisnika "Novosti" iz Rima

Nakon sahrane Siniše Mihajlovića veliki prijatelj i jednog i drugog sportskog asa Roberto Manćini na vest da je Vijali smešten u bolnicu i da mu se stanje pogoršalo izjavio je: „Zar nije bilo dosta što sam izgubio jednog brata sada bolest Đanluke Vijalija“.

     

I ugasio se još jedan mlad život sportiste koji je sa Manćinijem pronosio slavu italijanskog sporta i donosio ostvarenje snova Italiji, danas sprotski svet plače za njegovim odlaskom. 

     

Viali, bivši bombared iz Kremone živeo u Londonu, Od Kremonezea je stigao do Čelsija gde je i igrao i bio trener, najavio je nedavno da uzima pauzu i izlazi iz svih angažmana sadašnjih i budućih u Federalkalćo: „nadam se privremerno, imam želju da upotrebim sve svoje psiho-fizučke snage kako bih pomogao mom telu da prevaziđe ovu fazu moje bolesti“,  ali to je već bio znak za uzbunu.

                                         

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!