IPAK NEĆE U ZVEZDU: Polonara se vraća u domovinu

Novosti online

05. 01. 2023. u 10:05

Po medijima je ovih dana kružila informacija da će Akile Polonara pojačati Crvenu zvezdu, međutim, od tog scenarija neće biti ništa.

ИПАК НЕЋЕ У ЗВЕЗДУ: Полонара се враћа у домовину

FOTO: FIBA

Crvena zvezda je bila zainteresovana za italijanskog reprezentativca, čak je i Polonara želeo da se uputi ka Beogradu i potpiše za ''crveno-bele'', međutim, jučerašnja odluka Evrolige da kazni Zvezdu zabranom registrovanja novih igrača i trenera do 28. februara uticala je na Italijana da promeni odluku.

Kako javljaju italijanski mediji, Polonara je vrlo blizu potpisa za Virtus iz Bolonje i samo je pitanje vremena kada će obući dres slavnog italijanskog kluba.

Iskusni košarkaš ove sezone igra nešto slabije u Evroligi nego prethodnih godina, tačnije Ataman skoro da nije računao na njega, davao mu je minute na ''kašičicu'. On prosečno beleži svega 2,9 poena po meču.

BONUS VIDEO:

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati