RAMPA SRBINU: Nikola Jokić i Denver zaustavljeni

Novosti online

03. 01. 2023. u 07:41

Košarkaši Denvera poraženi su na gostovanju Minesoti sa 124:111, a Nikola Jokić je bio nadomak dabl-dabla za oko 33 minuta na parketu.

РАМПА СРБИНУ: Никола Јокић и Денвер заустављени

Foto: AP

Tim Majka Melouna nije uspeo da ostvari osmi trijumf na poslednjih devet mečeva, a Minesota je slavila prvi put posle šest uzastopnih poraza i to u duelu sa liderom Zapadne konferencije.

Minesota je uspela da zaustavi Nikolu Jokića, iako je ponovo bio nadomak dvostrukog dvocifrenog učinka sa 24 poena, uz devet asistencija i sedam skokova.

Pratili su ga Majkl Porter i Bouns Hajland sa 18 poena, Aron Gordon je ostvario dabl-dabl sa 12 poena i 16 skokova, a Džamal Marej je meč završio sa 14 poena, ali je sve to bilo nedovoljno da se pruži ravnopravniji otpor domaćinima koji su imali sigurnu prednost tokom celog meča.

Pobednički tim je predvodio Entoni Edvards sa 29 poena, a pratili su ga Mekdanijels sa 21 i Anderson sa 19 poena.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024