POEZIJA SRBINA: Nikola Jokić i nova neverovatna noć za kraj 2022. godine (VIDEO)

Novosti online

31. 12. 2022. u 07:06

Nikola Jokić je zabeležio je osmi tripl-dabl ove sezone sa 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija u pobedi Denver nagetsa nad Majami hitom 124:119.

ПОЕЗИЈА СРБИНА: Никола Јокић и нова невероватна ноћ за крај 2022. године (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Kako je igrao celu 2022. godninu tako je Srbin i završio, maestralno. Nažalost po njegovog imenjaka Jovića, koji je sa klupe gledao neverovatno izdanje starijeg i boljeg kolege.

Majami je neslavno počeo svoju turneju po Zapadu, porazom već u prvom susretu i to od prvoplasiranog tima te konferencije. Ekipa Hita je više puta imala prednost od osam poena razlike, ali su domaćini uspevali da se vrate, ne dozvolivši rivalu da se "odlepi" na dvocifrenu distancu.

Na dva minuta do kraja meča Džamal Mari kreće u seriju od sedam od svojih 14 poena na meču, preokrenuvši sa zaostatka 117:115 na prednost 122:117 za svoj tim.

Vrhunski meč je odigrao Kentejvijus Koldvel-Pop koji je za pobednički sastav ubacio 20 poena. Zna se ko je orkestrirao Denverom - Nikola Jokić. Novi tripl-dabl, 19 poena, 12 skokova i 12 asistencija (6/12 za dva, 2/3 za tri). Blistali su ostali igrači uloge poput Bounsa Hajlanda sa 16 poena, Vlatka Čančara sa 14 poena i Brusa Brauna sa 13 poena.

Na drugoj strani je najraspoloženiji bio Tajler Hiro sa 26 poena i 10 skokova, Ben Adebajo je dao 22 poena, a Maks Strus 19 poena. Nikola Jović nije ulazio u igru.

Prvi duel u 2023. godini za Denver biće derbi protiv prve ekipe Istoka Boston seltiksa 2. januara. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave