NIKOLA JOKIĆ IMA AMAJLIJU: Srbin se od jedne stvari ne odvaja ni kad izađe na parket

Novosti online

03. 01. 2023. u 07:49

Nikola Jokić, dvostruki osvajač MVP nagrade i prema mišljenju mnogobrojnih navijača najbolji Evropljanin ikada u NBA, nastavlja da oduševljava i uveseljava navijače Denvera i ove sezone.

НИКОЛА ЈОКИЋ ИМА АМАЈЛИЈУ: Србин се од једне ствари не одваја ни кад изађе на паркет

FOTO: Tanjug/AP

Ovih dana je Srbin centralna tema preko okeana zbog još jedne stvari, odnosno amajlije. A to je venčana burma od koje se ne odvaja ni kad izađe na parket, veže je za pertlu i uvek je sa njim na utakmicama.

Bez ikakve sumnje najbolji dodavač na poziciji centra kog je košarka ikada videla ne skida prsten od kada je stupio u brak sa lepom Natalijom i na svaki način ostavlja utisak zadovoljnog i ispunjenog čoveka. I Amerikanci su zato primetili da Nikola pred svaki meč burmu skine sa prsta i okači je na pertle, da bi uvek bila sa njim.

Oko foto-reportera je primetilo da Džoker na pertlama drži čvrsto vezanu burmu koja mu očigledno donosi sreću i podseća na porodicu koja je pre godinu i po uvećana za još jednog člana kada se Natalija porodila, a par je dobio divnu devojčicu Ognjenu. I ona je u noći između nedelje i ponedeljka na utakmici protiv Bostona pratila odličnu partiju svog tate.

Natalija i Nikola su se venčali 24. oktobra 2020. godine. Zaljubili su se još pre deset godina, kada Jokićeva velika karijera nije bila ni nagoveštena, ali su zajedno prošli mnogo toga, otišli na drugi kraj sveta i uz njenu podršku Džoker je postao najbolji košarkaš sveta. Van sezone, oni slobodno vreme često provode u rodnom Somboru, što je bio slučaj i minulog leta kada su njih dvoje uočeni zajedno na jednoj konjičkoj trci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)