JOKIĆ KAO GOSPODIN, A ON KAO KLOVN: NBA zvezda zarađuje milione, a onda na utakmicu dođe kao u cirkus

Novosti online

25. 12. 2022. u 21:36

IAKO je godinama uzor deci širom sveta, zarađuje stotine miliona evra i smatra se jednim od najboljih, Džejms Harden na utakmice dolazi kao klovn. No, to je sve deo "zapadnjačkih trendova" i novih kultura.

ЈОКИЋ КАО ГОСПОДИН, А ОН КАО КЛОВН: НБА звезда зарађује милионе, а онда на утакмицу дође као у циркус

FOTO: Printskrin/Tanjug AP

Bek šuter Filadelfije, Džejms Harden, ponovo je uspeo da skrene pažnju na sebe izvan košarkaških parketa.

Ekscentrični Amerikanac pojavio se u prilično zanimljivom i teško objašnjivom izdanju u "Medison Skver Gardenu", uoči utakmice protiv Nu Jork niksa iz božićnog programa NBA lige.

Popularni "brada" navikao je ljubitelje košarka na razne stajlinge, ali ovaj put je prevazišao i samog sebe. Inače, blago rečeno neobični načini odevanja karakteristični su za najveće zvezde NBA lige, mada ima i onih koji ipak znaju da izgledaju sasvim pristojno i da se nose elegantno i ozbiljno.

Od evropskih igrača ne očekujete ovakve ludorije kao od strane američkih, pa tako nećete doživeti da Nikola Jokić, Luka Dončić ili Jusuf Nurkić izgledaju kao cirkuzanti dok dolaze u dvorane.

Podsetimo, Nikola je nedavno ostvario svoj novi tripl-dabl protiv Mefisa, a jedno od pitanja na kraju utakmice bilo je to da objasni zašto na utakmice dolazi u odelima.

- Počeo sam to da radim ove sezone. Samo mi se ne sviđa kako se momci oblače za utakmice. Nisiti odelo znači posao, ići na posao. A ja sam ovde da radim svoj posao - jasan je bio Jokić.

Podsetimo, Harden je početkom godine stigao iz Bruklin netsa, koji su ga doveli u velikoj razmeni kako bi dobili Bena Simonsa. Prethodno je 10-erostruki ol-star igrao više od osam sezona za Hjuston roketse, a kako deluje tamo će se uskoro i vratiti. On ima olimpijsko zlato sa reprezentacijom SAD iz Londona 2012. te svetsko iz Španije 2014. godine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ABA 2 LIGA UŠLA U ZAVRŠNU FAZU: Poznati termini polufinala