"DANAS SAM BAŠ RAZOČARAN!" Trener Zvezde Duško Ivanović ovo nije hteo da prećuti

Novosti online

25. 12. 2022. u 16:47 >> 16:40

CRVENA zvezda je nastavila seriju pobeda, ali njen trener Duško Ivanović nije bio najzadovoljniji.

ДАНАС САМ БАШ РАЗОЧАРАН! Тренер Звезде Душко Ивановић ово није хтео да прећути

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je u ABA ligi pobedila Borac, kao što su vam "Novosti" već javile, a strateg branioca trofeja nije skrivao šta mu je veoma zasmetalo:

- Moji utisci su baš onako... dobri i loši. Mislim da smo počeli dobro, da smo ozbiljno shvatili protivnika, igrali onako kako treba ozbiljna ekipa da igra, međutim, imali smo jedan pad u koncentraciji, što jedna ekipa kao Crvena zvezda, što igrači koji igraju u Crvenoj zvezdi, ne mogu to sebi da priušte. I, stvarno, danas sam... ono, baš razočaran. Ali, dobro. Uspeli smo, danas, da se vratimo na pravi put i sa dobrom odbranom igramo onako kako ovaj tim i treba da igra. Sad možemo da izgubimo, možemo da dobijemo, ali uvek moramo da igramo na isti način. A to večeras nije bio slučaj - započeo je Zvezdin strateg.

Konstatujući da se publika u velikom broju vratila na regionalne utakmice crveno-belih "zbog zalaganja igrača u poslednje vreme, zalaanja koje je nedostajalo samo u desetak minuta ovog meča", Ivanović je potom odgovorio na pitanje "Da li je, ipak, normalno da se posle neke velike utakmice (kakva je bila evroligaška pobeda protiv Olimpijakosa u gostima) malo opuste?".

- To je za normalne ekipe normalno. Ali, ja neću da imam normalnu ekipu. Ova ekipa treba da nešto osvoji, a kada nešto osvoji, onda to nije normalna ekipa, nije obična. To (opuštanje posle velikih mečeva) je za obične ekipe normalno, ali za nas ne bi trebalo da bude. Jer, želimo da budemo nešto više nego obična ekipa. 

Na kraju je govorio o neizbežnoj temi ovih dana u crveno-belom taboru: Fakundo Kampaco, koji je sjajno i debitovao baš protiv Borca.

- On je igrač koji ima ime, on je dokazao svoj talenat dok je igrao u Madridu. No, ono što je bitno za nas, to on mora da pokaže i ovde. On je stvarno veliki profesionalac, od prvog dana kada je došao, kako radi, kako se uklopio sa ovim momcima, ali je evidentno da će mu biti potrebno vremena da postigne onu pravu formu. Ali, on radi dobro, tako da će to sve ići, ja se nadam, jako brzo - zaključio je Duško Ivanović.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja