HOROR U GRČKOJ: Huligani usred hale linčovali strane navijače na meču Lige šampiona

Novosti online

07. 12. 2022. u 20:25

UTAKMICA Lige šampiona u košarci između AEK-a i Ređu Emilije kasnila je sa početkom zbog velikih incidenata u hali.

ХОРОР У ГРЧКОЈ: Хулигани усред хале линчовали стране навијаче на мечу Лиге шампиона

Twitter / BNsportsGr

Kako javljaju lokalni mediji, pomalo neočekivani dolazak italijanskih navijača na ovu utakmicu izazvao je veliku "mobilizaciju" huligana AEK-a, koji su rešili da se brutalno obračunaju sa gostima.


Tako grčki "BNsport" javlja da je više desetina grčkih navijača utrčalo u halu u koju su ranije ušli Italijani, a napad su počeli aktivirajući dva aparata za gašenje požara.


U metežu koji je nastao, linčovano je nekoliko gostujućih pristalica, a fotografije koje su objavili grčki mediji prikazuju kako ih po više Grka udara i rukama, i nogama i kaiševima dok leže na tlu. "Novosti" vam te fotografije neće prikazivati, iako su osvanule na društvenim mrežama, zbog brutalnih scena koje su na njima.


Tokom incidenata su korišćene i metalne i drvene palice, a ima i nekoliko ozbiljnije povređenih, prenosi specijalizovani košarkaški portal "Basket njuz".


"Italijanska ekipa je, tokom tuče, tražila od zaposlenih u AEK-u da pomognu, preteći da će ako se ovaj neprihvatljivi incident ne okonča, napustiti dvoranu i o tome obavestiti FIBA", piše pomenuti portal.


Utakmica je posle intervencije policije počela da se odvija, ali sa 15 minuta zakašnjenja, jer je parket bio klizav zbog svega što je na njega palo, a ponajviše pena od aparata za gašenje požara.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024