RONALDO DIVLJA: Kristijano posle meča sa Švajcarskom priredio skandal u reprezentaciji

Novosti online

07. 12. 2022. u 19:13

KRISTIJANO Ronaldo ne može da se skrasi u poslednje vreme. Nakon svega što je rekao o boravku u Mančester junajtedu, fudbalska zvezda nije zadovoljna statusom koji ima u reprezentaciji Portugala.

РОНАЛДО ДИВЉА: Кристијано после меча са Швајцарском приредио скандал у репрезентацији

FOTO: Tanjug/AP

Ova reprezentacija je suverenom partijom protiv Švajcarske uspela da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kataru. Selektor Fernando Santoš je danas zakazao trening igračima koji nisu igrali ili nisu imali veliku minutažu protiv "sajdžija", dok su standardni igrači odradili trening u teretani.

Kristijano Ronaldo je, shodno odluci stratega nacionalne selekcije, trebalo da se pridruži "drugopozivcima" na terenu, kako bi s njima odradio trening, a ne samo vežbe opuštanja, kao oni koji su bili starteri protiv Švajcarske.

Međutim, Ronaldo je priredio skandal.

Kako "Marka" javlja, on ne samo da je odbio da radi sa rezervistima, već se samoinicijativno priključio starterima u teretani, iako on sam nije bio u početnoj postavi protiv "sajdžija".

Kristijao je, podsetimo, juče meč počeo na klupi. Umesto njega je od starta na terenu bio Gonsalo Ramoš koji je postigao tri i "namestio" jedan gol.

Ronalo je priliku dobio u 74. minutu kada je zamenio Žoaa Feliksa, uspeo je i da zatrese mrežu Švajcarske, ali je taj gol potom poništen zbog ofsajda.

Španska "Marka" je naglasila i to da je slavni Portugalac bio nezadovoljan što je dobio nešto manje od 20 minuta šanse pa je protestvovao odmah po završetku utakmice, kada je prvi napustio teren i umesto da slavi sa saigračima, otišao u svlačionicu.

Takođe se navodi da su saigrači bili iznenađeni odlukom da ne ispoštuje dogovor za trening, a nije poznato kako je na to reagovao Fernando Santoš.

Podsetimo, Portugal je ću četvrtfinalu Mundijala igrati protiv Maroka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)