FIJASKO DEJANA RADONJIĆA: Bivši trener Zvezde doživeo katastrofu u Evroligi

Novosti online

18. 11. 2022. u 23:04

GRČKI Panatinaikos, koji sa klupe predvodi bivši trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, ubedljivo je poražen ove večeri rezultatom 107:77 u meču osmog kola košarkaške Evrolige.

ФИЈАСКО ДЕЈАНА РАДОЊИЋА: Бивши тренер Звезде доживео катастрофу у Евролиги

Foto: EPA-EFE/PETE ANDREOU

Bolji od Atinske ekipe bio je Fenerbahče, koji je naneo katastrofalan poraz Grcima. Ekipu na čijoj klupi sedi Dimitris Itudis do trijumfa su predvodili Skoti Vilbekin sa 19 peoan i Najdžel Hejs-Dejvis koji je ubacio tri poena manje.

U redovima "zelenih" najbolji je bio Dvejn Bejkon sa 20 poena, ali je to bilo nedovoljno da ekipa Dejana Radonjića pruži dostojan otpor raspucanom i kvalitetnijem protivniku večeras.

Sve je već gotovo bilo rešeno u prvom poluvremenu, kada je turski gigant napravio kapitalnih 15 poena prednosti, a nakon toga postavljalo se samo jedno pitanje, sa kolikom razlikom će završiti meč.

Fener je tako dodao "so na ranu" Dejana Radonjića, koji se već suočava sa oštrim kritikama grčkih medija i navijača u Atini. Klupa će mu se nakog ovog brodoloma drmati još jače.

Evroliga, 8.kolo


Četvrtak
Anadolu Efes - Barselona 96:86
Crvena zvezda - Asvel 71:67
Bajern - Olimpijakos 82:71
Virtus Bolonja - Valensija 89:59
Real Madrid - Alba 90:72
Petak
18.45 Fenerbahče – Panatinaikos 107:77
19.00 Monako – Baskonija
19.00 Žalgiris – Olimpia Milano
20.30 Partizan – Makabi

Standings provided by Sofascore

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!