ZVEZDA VEĆ SUTRA NA TERENU! Ivanović pred Cibonu: Ne gledamo unazad, moramo da budemo spremni da se borimo

Novosti online

18. 11. 2022. u 15:46

KOŠARKAŠI Crvene zvezde nemaju vremena za odmor. Crveno-beli za manje od 48 sati ponovo izlaze na parket dvorane "Aleksandar Nikolić", gde ih u 7. kolu ABA lige očekuje duel protiv Cibone.

ЗВЕЗДА ВЕЋ СУТРА НА ТЕРЕНУ! Ивановић пред Цибону: Не гледамо уназад, морамо да будемо спремни да се боримо

FOTO: M. Vukadinović

Novi trener šampiona Srbije i Jadrana Duško Ivanović debitovao je pobedom protiv Asvela u Evroligi na klupi kluba sa Malog Kalemegdana. Pred njim je sada zadatak da ekipu vrati na pobednički kolosek u regionalnom takmičenju.

Zvezda je neočekivano u prošloj rundi poražena od Zadra kod kuće i u meč sa Zagrepčanima ulazi sa učinkom 4-1.

- Ovo što sam video, Cibona je izuzetno dobra napadačka ekipa sa puno kontranapada, šutiraju dobro za tri poena, atipična ekipa. Ne gledamo unazad, šta je bilo juče, već samo napred, mi moramo biti spremni. I da budemo spremni da se borimo... - rekao je Ivanović za klupski sajt.

Krilni košarkaš Ognjen Dobrić ističe da je pobeda protiv šampiona Francuske zaboravljena.

- Cibona je jedno od prijatnijih iznenađenja u dosadašnjem toku sezone. Dobra ekipa koja igra brzu košarku sa dosta tranzicije i šuteva. Pobeda nad Asvelom je već iza nas, ova utakmica dolazi brzo, ali moramo da odigramo čvrstu utakmicu sa energijom i dođemo do rezultata - istakao je reprezentativac Srbije.

Podsetimo, meč Crvena zvezda - Cibona igra se sutra od 16 časova.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 17:43

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima