NIKOLA JOKIĆ JE RAZLOG ŠTO JE DOŠAO U SRBIJU: Veliko pojačanje na klupi košarkaša Srbije

Novosti online

18. 08. 2022. u 14:25

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije odigrala je meč protiv Slovenije u susret kvalifikacionim mečevima za Svetsko prvenstvo i potom Evrobasketu.

НИКОЛА ЈОКИЋ ЈЕ РАЗЛОГ ШТО ЈЕ ДОШАО У СРБИЈУ: Велико појачање на клупи кошаркаша Србије

Foto: Instagram.com/eichbra/

Nikola Jokić bio je ključan igrač u reprezentaciji Srbije, upisao je 26 poena, 12 skokova uz šest asistencija.

U "Stožicama" smo u stručnom štabu reprezentacije Srbije videli i jedno novo lice, kondicionog trenera Denver Nagetsa, Brazilca Felipea Ajhenberga. Kako "Telegraf" saznaje on je priključen stručnom štabu nacionalnog tima u kome će ostati narednih nekoliko dana.

Sada je u taboru reprezentacije kao pridruženi član, sa zadatkom da radi posebno sa Jokićem i brine o njegovom fizičkom stanju i kondiciji.

Već protiv Slovenije se moglo videti da je Jokić već sada u sjajnom fizičkom stanju i da je, što bi Pešić rekao", kao tambura.

Sigurno udela u tome ima i njegov kondicioni, a očekivano je i da Denver, nakon što je Jokiću dao supermaks ugovor, najveći u istoriji košarke, ne prepusti ništa slučaju i Jokiću omogući najkvalitetniji mogući trening i dok je sa reprezentacijom.

Felipe je bio deo delegacije Denvera koja je u maju ove godine došla u Sombor da Nikoli u njegovoj štali uruči MVP nagradu.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)