SRBIJA I CRNA GORA ODIGRALE "TAJNI MEČ": Evo kako su Nikola Jokić i saigrači prošli iza zatvorenih vrata

Novosti online

13. 08. 2022. u 21:33

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije odigrala je prvi meč u pojačanom sastavu, otkako su u njene redove došli i neki asovi poput Nikole Joića i drugih koji su propustili prethodni takmičarski "prozor".

СРБИЈА И ЦРНА ГОРА ОДИГРАЛЕ ТАЈНИ МЕЧ: Ево како су Никола Јокић и саиграчи прошли иза затворених врата

Foto: KSS

I, u okviru priprema za predstojeće kvalifikacione mečeve protiv Grčke (25. avgust, Beograd) i Turske (28. avgust, Istanbul) kao i Evropsko prvenstvo u septembru, muška „A“ reprezentacija Srbije je u utakmici zatvorenog tipa savladala Crnu Goru sa 82:73.

Detalj sa kontrolne utakmice Srbija - Crna Gora / Foto: KSS

Nikola Jokić je bio najefikasniji u taboru "orlova", postigao je 16 poena, a košgeterski su ga pratili Micić sa 13 i Milutinov sa 12. Kod gostiju su se istakli Simonović i Dubljević sa po 17.

Utakmica u Štark areni počela je minutom ćutanja za nastradale građane na Cetinju 12. avgusta. 

Minut tišine na košarkaškom meču Srbija - Crna Gora zbog tragedije na Cetinju / Foto: KSS

Reprezentacija Srbije će svoj prvi javni test meč igrati u sredu, 17. avgusta protiv reprezentacije Slovenije u Ljubljani.

Srbija - Crna Gora 82:83

Srbija: Petrušev, Koprivica, Davidovac, Bjelica, Marinković 6, Kalinić 2, Lučić 8, Dobrić 9, Ristić, Jokić 16, Nedović 4, Jagodić-Kuridža 3, Micić 13, Gudurić, Jaramaz, Simanić 9, Milutinov 12

Crna Gora: Vučeljić, Ilić, Mihailović 5, Pavličević, Varajić, Baćović, Radončić, Simonović 17, Radović 10, Radebo 5, Dubljević 17, Nikolić 2, Spasojević, Drobnjak, Popović 4, Peri 13.

BONUS VIDEO: Ovako se Pešićevi "orlovi" spremaju za Mundobasket

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)