OVO ĆE DA IZAZOVE LAVINU KOMENTARA: FIFA otkrila dres Srbije za Svetsko prvenstvo u Kataru (FOTO)

Novosti online

13. 08. 2022. u 20:14

ČUVENI proizvođač opreme najpre je objavio, pa potom povukao prodaju dresa Srbije za predstojeći Mundijal u Kataru. Sve to izazvalo je sumnju da će "orlovi" zaista i zaigrati u tom ruhu, ali ipak više dileme nema.

ОВО ЋЕ ДА ИЗАЗОВЕ ЛАВИНУ КОМЕНТАРА: ФИФА открила дрес Србије за Светско првенство у Катару (ФОТО)

FOTO: FSS

Prema fotografiji koju je objavila FIFA ,jasno je da će zaista u takvoj opremi izabranici Dragana Stojkovića Piksija igrati na svetskoj fudbalskoj smotri.

Dok ljubitelji najvažnije sporedne stvari u našoj zemlji čekaju da Fudbalski savez Srbije zvanično predstavi opremu u kojoj će naši reprezntativci nastupiti na ovogodišnjem Svetskom prvenstvu, na sajtu FIFA kao i na njihovim zvaničnim društvenim mrežama osvanula je fotografija Aleksandra Mitrovića, Sergeja Milinkovića-Savića i Dušana Vlahovića obučenih u novi dres, baš onaj koji je proizvođač i objavio nedavno.

Dresom, naravno, dominira crvena boja uz zlatne detalje na rukavima i oko kragne, a njegova cena na sajtu nemačkog proizvođača sportske opreme, i to u on-lajn prodavnici u SAD, iznosi 90 dolara.

Zumiurano, ta objava FIFA izgleda ovako, ali...

Novi dres Srbije za Mundijal? FOTO: FIFA

... u jednoj drugoj jučerašnjnoj objavi svetske kuće fudbala, takođe na Tviteru, tokom video-zapisa kojim se objavljuje da je ostalo još samo 100 dana do početka Svetskog prvenstva, prikazan je malo drugačiji dres Srbije:

FIFA objava sa dresom Srbije u video-zapisu o 100 dana do Mundijala / FOTO: FIFA

Koji će dres na kraju stvarno nositi "orlovi" na šampionatu planete, biće i definitivno poznato kada Fudbalski savez Srbije to u zvaničnoj formi obelodani.

BONUS VIDEO: PIKSI, VIDIMO SE, BRATE! Kad Dragan Stojković Piksi dođe na meč Radničkog iz Niša 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja