DEKLARIŠU NAS KAO DRŽAVNI BANKOMAT Čović govorio o Radonjiću: Nigde nije puklo

Novosti online

13. 07. 2022. u 13:14

PREDSEDNIK Crvene zvezde Nebojša Čović govorio je o doskorašnjem treneru Dejanu Radonjiću.

ДЕКЛАРИШУ НАС КАО ДРЖАВНИ БАНКОМАТ Човић говорио о Радоњићу: Нигде није пукло

Nebojša Čović / Foto N. Paraušić

Prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana govorio je o porezu, finansijama, i spekulacijama da se "klub raspada".

– Stanje u Crvenoj zvezdi je dobro i nismo se raspali kako su mnogi pričali. Svaka sezona vam je kraj prethodne i novi početak. Ako nemate kraj nekog prethodnog početka, onda nećete imati ni novi početak. Ulazimo u novu sezonu i radimo uobičajene stvari. Priprema se i stručni štab i ekipa, a naravno, ono što je najvažnije, prave se finansijski preseci i projekcije za novu sezonu. Nama su uvek izazovne sezone kada su finansije u pitanju, iako nas deklarišu kao državni bankomat, što smo videli kada smo izašli sa onim presecima poreskog dugovanja, ko su državni bankomati – rekao je Čović za „Sportal”.

Dotakao se i odlaska Radonjića.

– To nije pitanje za mene, nego za njega. Sve što počne, mora i da se završi. Kako je Radonjić došao, došao je i period u kome smo se rastali. Njemu je 30. juna istekao ugovor. Mi nismo hteli da dozvolimo razvlačenja vremenska, da uđemo duboko u jul, kao što se onomad dogodilo. Bilo je puno uzbuđenja i dušebrižnika, koji su pričali o našem saopštenju. Kako je ko shvatio, neka je shvatio, ali mi što damo javno i izjavimo su činjenice, uvek smo tako jasno i transparentno radili, a kako je ko shvatio je veliki problem. Nigde nije puklo, svaki čovek ima pravo da promeni mišljenje posle dve nedelje, tri. Izgleda da je vaša stolica takva da menja mišljenja – rekao je Čović i dodao:

– Nije bilo nezadovoljstva oko putovanja, jer su većinom čarter letovi. Vi pođite od toga da je cena jednog čartera 50.000 evra, pa izračunajte koliko je to para. Mi smo se potrudili i u sezoni korone, a i u ovoj postkorone da sve bude kako treba. To što smo jednom otputovali u Atinu iz Beograda preko Ciriha, nikom neće pasti ne znam šta sa glave. Nekako smo se navikli i pojedinci su navikli da budu ušuškani, kao da su rasli u avionima, a to baš nije tako – dodao je prvi čovek Zvezde.

BONUS VIDEO: Novak i Jelena u ludom noćnom provodu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024