KOŠARKAŠI Crvene zvezde savladali su nakon velike drame u petom meču Partizan. Uspeli su izabranici Dejana Radonjića da slome otpor rivala i na kraju slave 80:77.

Komentari (6)

Marko

06.06.2022. 22:12

Sram vas bilo 30 godina prokleta Zvezda prokleti Partizan dokle vise nula sport 100% mafija !!!! Pa bar godinu dana bez navijača samo zbog ove utakmice u nekom boljem svetu, kod nas nikad

Slavko

06.06.2022. 22:12

Navijač sam Zvezde ali ovo huliganstvo treba daleko od dvorana otjerati!!! Kakav kretenluk mojih "Zvezdaša"!!! Imaju li ti ljudi imalo mozga? Sudija je to da sudi a ne naviači!!! Sudija napravi grešku na štetu nekog tima ali to je sportski. Zvezdaši, sećate li se druge utakmice kada je Lesor šutirao slobodna bacanja? Sečćate l se idioti jedni!!! Sudija mu svirao prestup iako prestupa nije bilo. Umjesto da naš rival tada izjednači i utakmica ode Bogu u produžetke, pobijedili smo!!! Što tada niste bacali na sudije? Što, što, kreteni jedni, idioti. Naravno mislim na sve one koji su i nešto najmanje bacili u pravc terena!

posmatrac iz daleka

06.06.2022. 23:49

Zvezda bi trebala da dobije stalno mest u Evroligi. Onda se nebi desavale ovakve scene. Kao one pre neki dan kada je Partizan bio domacin. A i cetvrtinu i i po i nesto jace , su igrali kao domacini , jer nije bilo zvezdien "publike" Razne sudije razni arsini.