RADONJIĆ: "Boli me, nijednim gestom ovo nisam zaslužio, niko od nas"

Novosti online

03. 06. 2022. u 21:19 >> 21:24

KOŠARKAŠI Partizana i Crvene zvezde odigrali su četvrti meč u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, a baš kao i prethodni susreti, ni ovaj nije mogao da prođe bez čarki. Po završetku meča pred novinare je izašao Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde.

РАДОЊИЋ: Боли ме, ниједним гестом ово нисам заслужио, нико од нас

FOTO: ABA liga/Ivica Veselinov

Strateg crveno-belih vidno je emotivno doživeo poraz svog tima


- Dva dva posle duela. Od početka utakmice smo izgledali zadovoljavajuće, nismo očekivali ovakav nastavak. Onda je Partizan zaigrao čvrsto odbrambeno, nisu nam dozvolili kontorlu u napadu. Bili smo mekani, ušli su sa ogromnim samopouzdanjem u odnosu na nas. Čitavim tokom sezone smo apostrofirali da moramu biti prvi u regularnom delu, da bi odlučujući meč igrali pred našim navijačima, i sada tu šansu i imamo.

Radonjić je istakao da je njegova ekipa bila dekocentrisana i da je veliki broj primeljenih poean plod neuobičajno loše odbrane tima. Potom je odbio da odgovori na pitanje kome daje veće šanse u narednom meču i poslao poruku "delijama".

- Imam respket prema Partizanu, ne bih se bavio prognozama i procentima. Bitno je samo jedno, a to je da ih pobedimo. Pozvao bih navijače, dođite da nas podržite, budite glasni i korektni.

 

Nezaoblizana tema bio je i incident na samom kraju utakmice u kome je Uroš Trifunović bio glavni vinovnik i zbog provokacije klupe Crvene zvezde zaradio isključenje.

- Nikome nije prijatno kada se igrač protivnički ovako ponaša. Mi ni jednim gestom nismo pokazali nepoštovanje. Osećam se jako loše, zamolio bih naše navijače samo da dođu i bodre klub. Video sam mnogo toga kao igrač i osetio na svojoj koži, ali ne razumem da na 25 razlike se ovo radi- zaključio je Dejan Radoljić.

 

Podsetimo,košarkaši Partizana imali su ubedljivu prednost na blizu pet minuta pre kraja meča. A onda je krenulo koškanje igrača koji nose dresove večitih rivala.

U gužvi je mladi košarkaš crno-belih, Uroš Trifunović prišao klupi Crvene zvezde, u želji da isprovocira Ostina Holinsa, a potom su se gotovo svi igrači našli u gužvi na sredini parketa.

Ubrzo su se strasti stišale a Trifunović je isključen sa meča.

 

Velika majstorica finalne serije Aba lige igra se u nedelju a direktan tekstualni prenos možete pratiti na portalu "Novosti". 

BONUS VIDEO: Šou Holinsa, četiri trojke za dva minuta

 
BONUS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024