EVROLIGAŠKE ZVEZDE SE OKUPILE U BEOGRADU: Evo šta sve treba da znate o Fajnal-foru Evrolige!

Promo

18. 05. 2022. u 16:00

BEOGRAD je centar košarkaške Evrope!

ЕВРОЛИГАШКЕ ЗВЕЗДЕ СЕ ОКУПИЛЕ У БЕОГРАДУ: Ево шта све треба да знате о Фајнал-фору Евролиге!

FOO: Meridian promo

Srpski klubovi su doživeli rane eliminacije u okviru evropskih košarkaških takmičenja. Ali to nikako ne znači da nećemo biti u prilici da gledamo u glavnom gradu naše zemlje najkvalitetniju „bitku pod obručima“ na Starom kontinentu.


 

Beograd će od 19. do 21 maja biti domaćin novog finalnog turnira Evrolige koji će okupiti, kao po navici, četiri brutalno jake ekipe.


 

Borbu za trofej vodiće španski velikani Real Madrid i Barselona, odnosno Olimpijakos i Anadolu Efes.


 

Titulu brani turski Anadolu Efes, koji je nakon sporog početka sezone uspeo da uhvati ritam i domogne se prilike da drugi put u nizu bude najbolji u Evroligi.


 

Kao glavni takmac da pomrsi konce aktuelnom prvaku iskristalisala se Barselona. „Blaugrana“ je regularni deo sezone uspela da završi na prvom mestu.


 

Kasnije je malo „zaštucala“ u plej-ofu, zbog čega Šarunas Jasikevičijus mora da podigne moral svoje ekipe na najviši nivo pred dolazak u Beograd.


 

Kao favorit iz senke nameće se grčki Olimpijakos. Atinski crveno-beli će imati veliku podršku sa tribina, a dobro je poznato kako igraju kada nisu prvi pik za osvajanje Evrolige.


 

Za kraj, ali ne i najmanje važno, nikako ne smemo zaboraviti Real Madrid. Nakon jedne katastrofalne serije poraza, „kraljevski klub“ se resetovao i kompletirao niz od devet pobeda.


 

To samo znači da je višestruki prvak Evrope u ozbiljnoj formi i spreman da igra važnu ulogu na mini-turniru u glavnom gradu Srbije.


 

Kao što možete da primetite, košarkaški sladokusci će imati mnogo razloga za zadovoljstvo, a da utisak bude potpun potrudila se kladionica Meridian.


 

Na meridianbet.rs možete pronaći najveće kvote za fajnal for Evrolige, a ako otvorite korisnički nalog biće idealna prilika za dvostruki benefit.


 

Ako želite da budete u toku sa svim aktuelnim dešavanjima i promenom najkvalitetnije ponude iz minuta u minut, toplo vam preporučujemo da se registrujete na meridianbet.rs.


 

Ne samo da ćete sve ispratiti, već ćete kao poklon dobiti BONUS DOBRODOŠLICE U IZNOSU OD 500 RSD BEZ USLOVA za onlajn i klađenje uživo.


 

Mislimo da ne treba ništa više dodavati – uživajte i ispratite Final four Evrolige u Meridianu!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere