ATLANTA U BEZNAĐU: Bogdan podbacio, Pelikansi savladali Sanse (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2022. u 08:10

MAJAMI je ubedljivo trijumfovao protiv Atlante 110:86, te sada Hitsi vode sa velikih 3:1 u seriji. Bogdan Bogdanović prikazao je skromnu igru, a Pelikansi su protiv Sansa izjednačili na 2:2 nakon pobede 118:103 u neizvesnom meču.

АТЛАНТА У БЕЗНАЂУ: Богдан подбацио, Пеликанси савладали Сансе (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug

Hitsi su lakše nego što se očekivalo došli do pobede, Atlanta nije imala snage da ponovi igru od pre dva dana. Tada je najefikasniji bio Bogdan Bogdanović, a sada je Srbin potpuno podbacio, ubacio je četiri poena za 20 minuta na parketu.

Atlanta je bila ravnopravni rival u prvo deonici, kada je uspevala da kontroliše rezultat i četvrtinu je rešila u svoju korist minimalnom prednošću 26:25. Sredinom drugog perioda Majami je pojačao i preokrenuo rezultat i brzo stigao do dvocifrene prednosti. Na proluvremenu "vrelina" je vodila sa plus 14 razlike - 55:41.

Hoksi nisu imali odgovor, tačnije Majami im nije dozvolio da se vrate u meč. Uspela je Atlanta da priđe na jednocifren zaostatak, ali to je sve što je uspela da uradi na ovom meču. "Vrelina" odbija nalet Hoksa u trećoj četvrtini, koji su prišli na 60:52. Vrlo brzo tim iz Majamija vraća veliku prednost i u poslednji period ušlo se pri reziltatu 80:61.

U poslednjoj četvrtini Hoksi nisu uspeli ništa. "Vrelina" ih je spržila stigla do plusa od 26 poena, koji je održavala do kraja meča - 110:86.

Majami je do pobede predvodio Batler da dabl-dabl učinkom - 36 poena i deset skokova. Njemu su pomagali Adebajo i Taker sa po 14. U timu Atlante, Hanter je ubacio 24 poena, Knoks 12, a Kolins 11.

Nju Orleans je pobedio Feniks sa 118:103 i uspeo da izjednači u četvrtfinalnoj seriji na 2:2.

Neizvestan meč odigrala su dva rivala.  Sve do poslednjeg perioda domaćin nije uspeo da stekne opipljiviju prednost.

Sredinom četvrte četvrtine konačno im je to pošlo za rukom - 96:85. Potom je prednost stalno rasla do maksimalnih plus 18. Zatim su mirno priveli meč kraju.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Ingram sa 30 poena, njega je pratio Valančiunas sa 26, koji je zabeležio i 15 skokova, Mekkolum je ubacio 18. Kod protivnika Ajton je imao učinak od 23 poena, Mekge 14, a Džonson 13.

BONUS VIDEO: OVO JE NAŠ NBA MVP: Nikola Jokić ušao u istoriju, a hteo je da bude nešto drugo

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest