ŽELJKO OBRADOVIĆ BESAN: Trener Partizana se oglasio nakon poraza od Litvanaca!

Novosti online

08. 03. 2022. u 20:13 >> 20:51

KOŠARKAŠI Partizana nisu imali dobro veče protiv Lijetkabisa. Slavili su Litvanci 93:78.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ БЕСАН: Тренер Партизана се огласио након пораза од Литванаца!

Foto: Tviter / gamesetfacts

Domaćin je bio dominantan tokom celog meča, nije se Partizan pitao ni u jednom trenutku na terenu.

Željko Obradović je nakon meča bio razumljivo razočaran igrom svojih pulena. Kratko se pojavio pred kamerama.

- Nismo imali energiju i koncentraciju. Igrali su mnogo bolje... Čestitam im pobedu, počeo je Obradović.

- Odlično radi, svaka mu čast na tome, veoma dobro radi sa mladim igračima. Pokušao sam da objasnim još pre prve utakmice u Beogradu da imaju dobre igrače i da žele da se nadigravaju. Nekako je nama, možemo da kažemo, izgovor to što smo pre dva dana igrali veliki derbi sa Zvezdom. Ovo je možda i najgluplji izgovor koji neko može da iskoristi. To nije izgovor, sve je suprotno. Ako voliš da igraš košarku i ako igraš za Partizan, moraš da daš sve od sebe. Večeras su u mom timu imala dva igrača - jedan koji uvek igra i koji je spreman da pomogne timu, to je Kevin Panter, a drugi koji je bio iznad ostalih po nivou, to je Rade Zagorac. Sve ostalo je bila katastrofa.

Kaže da će na kraju sezone podvući crtu i diskutovati o rezultatima i učinku igrača.

- Sve je isto kao i na početku sezone. Imamo jako mlad tim sa nekoliko iskusnijih igrača. Tako je kako jeste, imamo takav roster sa kojim ćemo igrati do kraja sezone, u njih verujem, tada ćemo diskutovati o tome šta je bilo dobro, a šta loše. Imamo pred navijačima još dve utakmice u Evrokupu, ne znam tačno koji je broj u ligi... Tako je kako je. Moramo da im verujemo.

Osvrnuo se i na Gediminasa Orelika, koji je prošle sezone igrao u ABA 2 ligi u Sparsima iz Sarajeva, a sada dominira u Evrokupu.

- Pre utakmice rekao sam igračima da mu ne dozvolimo da mu lopta dođe u ruke. Tako, napravili smo neverovatnu grešku. Poštujem ga, znao sam koji mu je prosek za tri poena. Danas je u prvom poluvremenu imao 5/7, a hteli smo u tom da ga sprečimo.

BONUS VIDEO: Željko Obradović novi trener KK Partizan

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)