"DELIJE" ĆE BITI ODUŠEVLJENE! Volters otkrio: Jokić mi pomogao da se odlučim za dolazak u Zvezdu

Novosti online

02. 01. 2022. u 12:46

AMERIČKI košarkaš Nejt Volters jedan je od najboljih igrača Crvene zvezde. On je otkrio da je Nikola Jokić svojevremeno imao bitan uticaj u njegovoj odluci da odabere crveno-bele.

ДЕЛИЈЕ ЋЕ БИТИ ОДУШЕВЉЕНЕ! Волтерс открио: Јокић ми помогао да се одлучим за долазак у Звезду

AdmiralBet ABA League / Dragana Stjepanović

Sjajni organizator igre je ove sezone drugi put stigao u klub sa Malog Kalemegdana, a verovatno malo ko zna da mu je MVP najjače lige na svetu pomogao da prvi put odluči da dođe u Beograd.

Volters i Jokić su tada zajedno bili u Denveru, a Amerikanac je bio svestan da se u Nagetsima neće zadržati, pa je Evropa bila pravo rešenje za nastavak karijere.

- Bio sam oko mesec dana u timu Denvera, tada je Nikola tek počinjao, stvarao je ime. Čuo je da je Zvezda zainteresovana i rekao mi je dosta lepih stvari. Objasnio mi je kako je to sjajno mesto za igru, pričao mi je o navijačima, Beogradu, lepo mi je bilo to da čujem. Imao je uticaj na moju odluku. Nisam tada ni mogao da zamislim da će postati MVP - prisetio se 30-godišnjak iz Minesote u intervjuu za "Mondo".

Podsetimo, Volters je ove sezone jedan od najboljih igrača Zvezde. U Evroligi prosečno beleži 12,4 poena po utakmici, dok je u ABA ligi uz manju minutažu na 8,6.

Crveno-beli ove sezone imaju učinak u elitnom takmičenju 7-11, a u regionalnoj ligi 12-1.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO! NOVOGODIŠNjI INTERVJU PREDSEDNIKA VUČIĆA ZA "NOVOSTI"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna