SRPSKI NIŠAN JE ZARĐAO: Bogdanović vodio Atlantu u propast (VIDEO)

Novosti online

23. 12. 2021. u 08:23

KOŠARKAŠI Orlanda pobedili su Atlantu sa 104:98 i naneli joj sedmi uzastopni poraz na domaćem terenu.

СРПСКИ НИШАН ЈЕ ЗАРЂАО: Богдановић водио Атланту у пропаст (ВИДЕО)

Foto: AP

Franc Vagner bio je najefikasniji u ekipi Orlanda sa 25 poena, Geri Heris postigao je 17, a Robin Lopez 10 poena uz 11 asistencija.

Kem Rediš bio je najbolji u timu iz Atlante sa 34 poena, a Džon Kolins dodao je 28 poena i 12 skokova. 

Od Bogdanovića se dosta očekivalo - pogotovo što najbolji igrač Atlante Tre Jang nije bio u sastavu. Ali, čini se da je duže odsustvo sa terena uticalo na to da Srbin procentualno ima jednu od najslabijih utakmica iza sebe. Od devet pokušaja ubacio je samo dva koša.

Meč je na kraju završio sa šest poena i po dva skoka i asistencije za 22 minuta, koliko je proveo na terenu, dok je najefikasniji u redovima Hoksa bio Rediš sa 34 poena. Kolins je dodao 28 poena i 12 skokova i samo su njih dvojica bili dvocifreni.

Košarkaši Bostona pobedili su Klivlend sa 111:101 i prekinuli niz Kavalirsa od šest pobeda. Džejlen Braun predvodio je pobednički tim sa 34 poena, Robert Vilijams dodao je 21 poen, uz 11 skokova i sedam asistencija, a Džejson Tejtum 18 poena, devet skokova i pet asistencija.

U timu Klivlenda nije bilo osmorice igrača, a najefikasniji je bio Darijus Garland sa 28 poena. Kevin Lav dodao je 18 poena i 12 skokova.

Košarkaši Milvokija prekinuli su niz od dva poraza, pošto su pobedili Hjuston sa 126:106. Bakse su predvodili Džru Holidej sa 24 poena i 10 asistencija i Kris Midlton sa 23 poena i šest asistencija. Džordan Nvora dodao je 18 poena i devet skokova, a Demarkus Kazins 18 poena i osam skokova.

Četvrtu uzastopnu utakmicu u timu nije bilo Janisa Adetokunba zbog korona virusa.

Najefikasniji u timu Hjustona bio je Kristijan Vud sa 20 poena i 11 skokova.

Los Anđeles klipersi pobedili su Sakramento sa 105:89 i prekinuli niz od tri poraza. Erik Bledso bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 19 poena, osam skokova i sedam asistencija.

Pol Džordž imao je 17 poena, šest asistencija i pet ukradenih lopti, a sa 17 poena utakmicu je završio i Serž Ibaka. Tajris Halibarton bio je najefikasniji u ekipi Sakramenta sa 22 poena i 13 asistencija.

Utakmica Čikaga i Toronta je odložena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Adam Hanga najverovatnije završio sezonu