"NIJE DOBRO!" Željko Obradović i sam zbunjen šta rade košarkaši Partizana, ali pojedincima je oduševljen

Novosti online

15. 12. 2021. u 22:35 >> 22:59

PARTIZAN je ponovo vodio svoje navijače kroz raznorazne emocije tokom svog Evrokup nastupa, ali je na kraju obradovao i njih, a ne baš previše i svog trenera, Željka Obradovića.

НИЈЕ ДОБРО! Жељко Обрадовић и сам збуњен шта раде кошаркаши Партизана, али појединцима је одушевљен

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Podsetimo, u 7. kolu Evrokupa, Partizan je posle velike drame savladao Slask, ali njegov strateg nije mogao da prećuti brojne uočene probleme u igri crno-belih.

- Bila je ovo neverovatna utakmica, naročito na kraju. Vodili smo, pa to ispuštali, kako u prvom delu, tako i u drugom. Imali smo veoma mnogo loših odluka, i u odbrani i u napadu, bili bez koncentracije. Na nama je da shvatio zašto smo to sebi dozvoljavali, rekao je najpre trener crno-belih u izjavi za Evrokup TV odmah posle meča.

Tome je, gotovo u dahu, dodao i sledeće:

- Svaka čast Slasku, odlično je odigrao ovaj meč, nema šta. Mi moramo da reagujemo, da pronađemo načine da pobeđujemo. Ovaj trijumf jeste važan, ali ovo kako smo igrali... To nije dobro, rekao je Željko Obradović.

Nedugo zatim, trofejni stručnjak se obratio javnosti na konferenciji za štampu i najpre na engleskom poručio:

- Za mene je čudo kako smo mi ovo dobili. O tome ću da pričam s mojim igračima, ali moram da pohvalim naše navijače, koji su i ovoga puta pokazali kako se voli klub.

Na srpskom jeziku je, uz novu pohvalu "grobarima", pohvalio i pojedine igrače:

- Bilo je teško gledati kada je Trifunović pao, ali je posle par minuta rekao "Treneru, mogu da igram". I, hvala mu na tome, to je bio jedan hrabar potez. Što se Glasa tiče, on je odjednom u obe noge osetio bolove, grčeve. Nije mogao da se vrati. Smailagić se isto u jednom trenutku požalio na određene probleme, nadam se da nisu ozbiljni... Sa druge strane, Kurucs je ušao na svoju inicijativu, iako nije još spreman, hvala mu što je tražio da bar malo pomogne ekipi, koliko može. Videćemo šta će biti sa Panterom, još uvek nije spreman da igra... Ali, bez obzira na to, ekipa mora da nađe način da se bori i igra, bez obzira da li je tu jedan, dva ili tri igrača, ili toliko njih odsustvuje, istakao je Obradović.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)