"JAO, ČOVEČE": Meloun ljut zbog Jokića

Novosti online

07. 12. 2021. u 12:34

MAJKL Meloun, trener košarkaša Denvera, govorio je o svom najboljem igraču Nikoli Jokiću, za kojeg misli da nije odigrao sjajno uprkos tome što je imao tripl-dabl.

ЈАО, ЧОВЕЧЕ: Мелоун љут због Јокића

Foto AP

Nagetsi su doživeli osmi poraz u poslednjih deset mečeva. Izgubili su u Čikagu sa 109:97 u susretu u kojem je Srbin postigao 60. tripl dabl u karijeri i time prestigao Lerija Birda.

- Mislim da je neverovatan uspeh kada preteknete Lerija Birda u bilo kojoj kategoriji. Najbolji deo svega toga je što je Nikola Jokić na vrhuncu svoje karijere. Ima 26 godina i aktuelni je MVP - rekao je trener Denvera Majk Meloun.

Srbin je meč završio sa 17 poena, 12 asistencija i 15 skokova i dve ukradene lopte, ali uz 6/17 iz igre.

- Ovo će možda zvučati čudno, ali ja ne mislim da je on večeras odigrao sjajno, ali to i jeste sjajno – to što možete da imate utakmicu od 17, 15, 12 i da ja ne mislim da ste odigrali jednu od boljih - jasan je Meloun.

Jokić je time što je postao MVP prošle sezone postavio veoma visoke standarde, a ključni faktor u proceni da li je odigrao dobro ili ne najčešće je to da li je Denver pobedio ili nije.

- Nije baš pošteno prema njemu, ali Nikola mora da bude sjajan svake večeri. A, kada nije sjajan, onda smo u fazonu: "Jao, čoveče... Hajde, Nikola!". Uzdravlje (tripl-dablu) i nazdravimo za još 60 - podvukao je američki stručnjak uz smeh.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!