DA LI BIH POPIO PIVO SA ĐOKOVIĆEM? Kirjos postavio sam sebi pitanje, pa iznenadio odgovorom

Novosti online

26. 11. 2021. u 09:24

NIK Kirjos je više poznat po kontroverznim izjavama, negoli osvojenim turnirima.

ДА ЛИ БИХ ПОПИО ПИВО СА ЂОКОВИЋЕМ? Кирјос поставио сам себи питање, па изненадио одговором

Instagram

Australijski teniser je imao veliki potencijal, znao je da bljesne, ali i brzo da se ugasi. Karijeru nije napravio ni blizu kakvu je trebalo, ali da ne silazi sa naslovnih strana svih medija to mu je bila specijalnost.

Ruku na srce, po ispadima. On je u jednom podkastu u domovini pričao o incidentu koji je u hotelu imao sa bivšom devojkom Kjarom Pasari, a neizostavni deo razgovora je bio i najbolji reket sveta Novak Đoković.

- Od prve devojke sam bio razdvojen šest meseci i kako da igrate na visokom nivou kada vam neko nedostaje emocionalno i fizički. To postaje seksualna frustracija. Na terenu sam i ne mogu da igram ako sam napaljen. Znate na šta mislim. Nije bitno koji posao radite, jer kad ne vidite partnera tako dugo, trpi posao, neraspoloženi ste. Bio sam najgori k***in sin kada sam bio tako dugo odvojen od devojke - rekao je Kirjos i dodao:

- Imao sam i loš odnos sa porodicom, jer sam uvek na putu. Prolazio sam kroz brojne probleme i odbacivao sam porodicu jer sam smatrao da je celi svet protiv mene. Odvojio sam se od svih i svađao sam se sa ljudima koje volim. To više ne želim da se ikad ponovi.

Godinama unazad aktuelna je priča da Kirjos ne voli Đokovića i da su njih dvojica neprijatelji, što se dalo primetiti i iz njegovih ranijih izjava, mada je ovoga puta iznenadio mnoge kada je govorio o Novaku.

- Iskreno, nemam ništa protiv tog momka. On je odličan igrač. Da li bih popio pivo sa njim? Verovatno ne, ali to ne znači da mi se ne sviđa - poručio je Kirjos, momak koji je uvek bez dlake na jeziku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)