ŽELJKO OBRADOVIĆ I BURNA KONFERENCIJA: Imam ja nešto da kažem!

Novosti online

20. 11. 2021. u 23:36

PARTIZAN je pobedio Budućnost (75:66) u derbiju 9. kola ABA liga, a Željko Obradović bio je ljut na konferenciji za novinare posle utakmice.

ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ И БУРНА КОНФЕРЕНЦИЈА: Имам ја нешто да кажем!

FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Nije razlog tome igra njegovih izabranika, već ono što se pisalo - a to je navodni sukob Radeta Zagorca koji je danas ponovo bio kapiten i Letonca Rodionsa Kuruca.

- Imam ja nešto da kažem... - rekao je Obradović nakon što novinari nisu imali više pitanja za trofejnog stručnjaka.

- Osećam poštovanje prema novinarskoj profesiji, ja ne pratim zaista štampu i ne zanimaju me komentari. Moram ipak da reagujem. To što se pojavilo oko Zagorca i Kuruca je neistina. Taj ko je lansirao tu priču treba da razmisli zašto jeste. Mnogi mediji su preneli da u Partizanu postoji problem. To je apsolutna neistina, molim onoga ko je objavio da okrene telefon i da pita jer to nije vest, to nije novinarstvo. Znate dobro šta je to. Ja hoću da zaštitim te ljude jer su pošteni momci, jer to nije istina. Drago mi je da su navijači dočekali kapitena Zagorca kako su ga dočekali, stvari koje se dešavaju između nas je naša intima - to što je pisano o njima je apsolutno neistina - istakao je Obradović i zaključio:

- Ako hoćete da pišete nešto o ovom timu imate adresu, ja sam tu. Postoji tu reč koja me je sramota da upotrebim, a shvatićete šta hoću da kažem. Hvala.

Željko Obradović i Aleksa Avramović/FOTO: KK Partizan/Drgana Stjepanović/ABA liga

Potom je pojasnio zašto je Zagorac danas bio kapiten, a tu ulogu je obavljao Nemanja Dangubić na utakmici protiv Lijetkabelisa.

- To je bila moja odluka da Zagorac večeras bude kapiten i ostaće kapiten. Imali smo pravi pošten razgovor, ljudski, gledali smo se u oči. Znam da će dati sve za Partizan, zaslužuje je i Dangubić, tako da je to u ovom trenutku tako. Drago mi je da su navijači uz njega i prepoznali su šta i kako daje Partizanu - poručio je Žoc.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić - od dobroćudnog debeljuce do najboljeg košarkaša na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna