OBRADOVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE: Trener Partizana pred put u Andoru saopštio dobre vesti

Novosti online

08. 11. 2021. u 16:49

PARTIZAN u sredu od 20 sati igra meč 4. kola Evrokupa protiv Andore, a očekivanja od te utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović. Imao je i radosnu vest za navijače.

ОБРАДОВИЋ ОБРАДОВАО НАВИЈАЧЕ: Тренер Партизана пред пут у Андору саопштио добре вести

FOTO: M. Vukadinović

Naime, trofejni stručnjak je potvrdio da će sa ekipom putovati Alen Smailagić koji je propustio meč ABA lige protiv FMP-a.

Crno-beli sutra kreću na put koji nije nimalo lak, a klub iz Humske u ovaj meč ulazi sa maksimalnim učinkom 3-0, dok tim koji se takmiči u španskoj ACB ligi ima dva pobede i jedan poraz nakon tri runde.

- Interesantno putovanje. Sutra ujutru u pet časova krećemo ispred Arene, promenićemo nekoliko transportnih sredstava i stići u Andoru oko pet popodne. Veoma lepo putovanje, ali šta je tu je, to je sastavni deo našeg posla. Andora voli da igra u tranziciji, pokušavaju preko svojih plejmejkera da završe napad što pre, pogotovo ako imaju višak igrača u kontra napadu. Prva stvar koju bi trebalo da uradimo je da zaustavimo njihovu tranziciju. Posle toga, u igri pet na pet, da sprečimo te blokade koje imaju za šutere. Treba da iskontrolišemo i skok, jer su tim koji izuzetno dobro ide na ofanzivni skok. To bi trebalo da budu ključne stvari. Ukoliko to uspemo da uradimo, imamo šanse da odigramo dobru utakmicu - istakao je Obradović.

Nakon meča u Evrokupu, Partizan u nedelju od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić" gostuje Crvenoj zvezdi u prvom ovosezonskom večitom derbiju.

BONUS VIDEO: Ovacije Roj Džons Junioru u dvorani Aleksandar Nikolić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda