MEDVEDEV IMA PORUKU ZA NOVAKOVE "HEJTERE": Đoković se ne stavlja u isti kontekst sa Federerom i Nadalom

Novosti online

08. 11. 2021. u 10:00

NOVAK Đoković se revanširao Danilu Medvedevu za poraz u finalu Ju-Es opena. Srbin je na maestralan način, veličanstvenim preokretom osvojio masters u Parizu.

МЕДВЕДЕВ ИМА ПОРУКУ ЗА НОВАКОВЕ ХЕЈТЕРЕ: Ђоковић се не ставља у исти контекст са Федерером и Надалом

Tanjug/AP

Nole je pokazao Danilu da će morati još da protekne vode Savom i Dunavom kako bi Rus postao bolji igrač od našeg Đokovića.

I ne samo to, Medvedev je posle poraza izneo niz pohvala na račun trenutno prvog teniser sveta, a ne bismo pogrešili ni kada bismo mu dodelili epitet najboljeg svih vremena.

- Ponekad mislim da se Novak ne stavlja u isti kontekst sa Nadalom i Federerom. Ako "hejteri" ne počnu da primećuju šta je uradio i šta će tek uraditi… Možda deset godina pošto se bude povukao to bude slučaj. Novi igrači koji budu došli čitaće članke na Vikipediji i videće da je Novakovo ime svuda. To je bio slučaj sa mnom i sa Samprasom. Bio sam premali da bih ga gledao, ali sam čitao da je bio neverovatan - rekao je Danil Medvedev.

Rus je bio taj koji je stao na put Novakovom pisanju istorije. Medvedev je "krivac" što Đoković nije došao do "kalendarskog slema".

- Znao sam da će pokušati da se osveti, čak i ako meč ne bude isti. Mogao sam da osetim da zaista želi pobedu bez obzira na sve. Nad njim je nemoguće imati bilo kakvu psihološku prednost - rekao je Danil Medvedev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)