SAMO ŠAMPIONSKI: Košarkaši Zvezde gostuju Igokei u trećem kolu ABA lige

G. KELIĆ

10. 10. 2021. u 11:10

POLOŽENA su prva dva regionalna ispita, a napisana je i doktorska disertacija na temu timske odbrane u pobedi nad izraelskim Makabijem u Evroligi, pa se očekuje da košarkaši Crvene zvezde partiju sličnog kvaliteta odigraju i na večerašnjem (19.00) gostovanju ekipi Igokee u trećem kolu ABA lige.

САМО ШАМПИОНСКИ: Кошаркаши Звезде гостују Игокеи у трећем колу АБА лиге

foto: EPA

U odličnom raspoloženju su crveno-beli otišli put Republike Srpske koje nije moglo da naruši ni i dalje nepovoljan zdravstveni karton ekipe, pošto su još uvek van stroja Vajt, Cirbes i Lazić.

- Ritam utakmica je žestok, nemamo vremena za bilo kakav osvrt ka Makabiju, već odmah moramo da se okrenemo Igokei. Ekipa Dragana Bajića je krenula dobro, očekuju se kvalitetne stvari od njih i ove sezone. Na nama je da iskontrolišemo njihov kvalitet, a time ujedno i ovaj meč - podvukao je trener Dejan Radonjić, čiju ekipu posle ovog duela očekuje dupli program u Evroligi.

Aleksandrovački klub i učesnik prošlogodišnjeg plej-ofa regionalne lige je novu takmičarsku kampanju započeo sa nešto skromnijim igračkim kadrom. Klub su napustili Amerikanci Karmajkl i Klemons, kao i Edin Atić, sve bitni šrafovi u lanjskim uspesima. Sastav su pojačali Markel Starks i povratnik Džejms Robinson, a dobar plus je i dolazak Alekse Radanova iz redova današnjeg rivala koji je bio krucijalan u slavlju na otvaranju FIBA Lige šampiona protiv grčkog PAOK prošlog utorka (68:64).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a