JAKA PORUKA ŽELJKA OBRADOVIĆA: Trener Partizana objasnio šta znači igranje za reprezentaciju

Novosti online

25. 08. 2021. u 10:06

ŽELjKO Obradović nalazi se sa Partizanom na Zlatiboru, gde sprema ekipu za velike izazove u novoj sezoni. On se u razgovoru za "BH Basket" dotakao i igranja za reprezentaciju.

ЈАКА ПОРУКА ЖЕЉКА ОБРАДОВИЋА: Тренер Партизана објаснио шта значи играње за репрезентацију

FOTO: Arhiva novosti

Mnogi košarkaši tokom leta propuste igranje za nacionalnu selekciju kako bi se odmorili od naporne sezone.

- Činjenica je da svi treba dobro da razmisle o primerima, kao što je dobar primer ove trojice američkih reprezentativaca, koji su igrali finale NBA lige, dvojica su bili prvaci, treći finalista. Dan nakon što su završili obaveze sa klubovima seli su na avion i priključili se reprezentaciji i postali prvaci - rekao je Obradović.

Dru Holidej i Kris Midlton iz Milvokija (šampion NBA lige), odnosno Devin Buker iz Finiksa samo dan posle finala pridružili su se timu Grega Popoviča i na kraju se okitili zlatom sa Igara u Tokiju.

- Oni su dan posle završetka seli u avion i priključili se. Tu za mene počinje i završava se svaka priča o tome - zaključio je trener Partizana.

Podsetimo, reprezentacija Srbije nije igrala na najvećoj sportskoj smotri, pošto je u Beogradu poražena od Italije, pa su "azuri" bili ti koji su nastupili u prestonici Japana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)