CIBONA ANGAŽOVALA PRVO POJAČANJE ZA NAREDNU SEZONU: Srpski trener doveo Argentinca u Zagreb

Novosti online

04. 06. 2021. u 18:03

KOŠARKAŠKI klub Cibona doveo ja značajno pojačanje za narednu sezonu. Paraf na vernost "vukovima" stavio je MVP finala plej-ofa argentinskog šampionata Hoze Vildoza.

ЦИБОНА АНГАЖОВАЛА ПРВО ПОЈАЧАЊЕ ЗА НАРЕДНУ СЕЗОНУ: Српски тренер довео Аргентинца у Загреб

Foto: N.Paraušić

Doskorašnji košarkaš San Lorenca sa kojim je tri puta osvajao prvenstvo Argentine biće veliko pojačanje za mladi tim iz Zagreba.

-  Pratili smo Vildozu duže vreme i upoznati smo sa njegovom kvalitetima. Nije bilo lako dovesti ga u Zagreb i u Cibonu iz razloga što su ga pratili i bogatiji klubovi. Mi smo to završili na vreme, prvi smo ušli u razgovore, predstavili mu naš plan, šta od njega očekujemo i šta treba da donese klubu. Našli smo zajednički jezik i zadovoljstvo nam je što smo doveli ovako kvalitetnog igrača, argentinskog reprezentativca. Biće nam pravo pojačanje i uz ostale igrače će činiti zaista interesantnu spoljnu liniju. Nastavljamo jačanje igračkog kadra i čim to bude zvanično navijači će biti pravovremeno obavešteni - rekao je Vladimir Jovanović, srpski stručnjak na klupi Cibone.

Hoze Vildoza, koji nema veze sa mnogo poznatijim prezimenjakom Lukom, u finalu plej-ofa beležio je prosečno 14,9 poena i 4,2 asistencije po meču.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja