DOSAD NEVIĐENO: Evo šta je Katar odlučio da se desi sa sobom koju je Lionel Mesi koristio dok je trajalo Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022.

Novosti online

27. 12. 2022. u 22:05

ARGENTINA je po treći put postala šampion planete u fudbalu osvojivši Svetsko prvenstvo čiji je domaćin bio Katar, a po odlasku "gaučosa" u domovinu, u Dohi se desilo nešto vrlo zanimljivo.

ДОСАД НЕВИЂЕНО: Ево шта је Катар одлучио да се деси са собом коју је Лионел Меси користио док је трајало Светско првенство у фудбалу 2022.

FOTO: Tanjug/AP

Lionel Mesi i družina selektora Skalonija, koja je u antologijskom finalu savladala Francusku boljim izvođenjem jedanaesteraca, i to nakon spekatkularne drame i rezultata 3:3 posle 120 minuta, stigli su u Argentinu, a u Kataru će "trajno ostati".

Bar ona lokacija na kojoj je Leo proveo najviše vremena.

Naime, nakon što je reprezentacija Argentine otišla u domovinu, mnoge je zanimalo kako izgleda soba na Univerzitetu u kojoj je spavao Mesi.

I, čelni ljudi te obrazovne ustanove došli su na originalnu ideju:

Sobu u kojoj je spavao Mesi pretvoriće u mali muzej.

Soba je ostala ista nakon Mesijevog odlaska, a zid će krasiti dres argentinkog kapitena koji je lično on poklonio Univerzitetu.

Lionel Mesi je, podsetimo, proglašen za najboljeg fudbalera Svetskog prvenstva u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)