SIMON MARČINJAK ZAPUŠIO USTA FRANCUZIMA Izvadio mobilni telefon i pokazao fotografiju: "Ovo ne pominjete!"

Novosti online

23. 12. 2022. u 16:06

MUNDIJAL u Kataru okončan je prošle nedelje trijumfom Argentine. Većina fudbalskih fanova rekla bi da su gaučosi zasluženo prigraljbili Zlatni globus, ali bilo je i onih koji su optuživali Fifu i sudiju finala Marčinjaka da su pomogli albiselestima.

СИМОН МАРЧИЊАК ЗАПУШИО УСТА ФРАНЦУЗИМА Извадио мобилни телефон и показао фотографију: Ово не помињете!

FOTO: Tanjug/AP

Francuki Ekip sudiju finala ocenio je dvojkom, navodeći da je oštetio njihovu reprezentaciju.

To se naročito odnosi na drugi gol Lea Mesija za koji Francuzi tvrde da je morao da bude poništen jer su tokom akcije dvojica argentinskih rezervista utrčala na teren.

Marčinjak je po povratku u Poljsku organizovao konferenciju za medije na kojoj je pokazao neke zanimljive fotografije iz svog telefona.

Poljski arbitar izvadio je svoj mobilni telefon i pokazao fotografiju klupe Francuske tokom izvođenja penala iz koga je Mbape postigao pobedonosni gol. Na slici se vidi da su čak sedmorica igrača trikolora tokom izvođenja kaznenog udarca bili u terenu.

- Francuzi ne pominju ovu fotografiju - rekao je poljski sudija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)