MA, KAKVA IVANA KNOL!? Ovo je prava mis Mundijala: Zbog fudbala i nestvarne lepote mogla bi na robiju(FOTO)

Novosti online

18. 12. 2022. u 12:33

HRVATICA Ivana Knol je za mnoge jedna od najtraktivnijih navijačica, ali čini se kao da joj je titulu „Mis Mundijala“ preuzela jedna Iranka.

МА, КАКВА ИВАНА КНОЛ!? Ово је права мис Мундијала: Због фудбала и нестварне лепоте могла би на робију(ФОТО)

Foto: Printskrin

Režiser prenosa je sasvim slučajno u kadru uhvatio devojku koja je plenila svojom lepotom kako gricka semenke. 

Bilo je to na meču između Engleske i ove zemlje sa Bliskog istoka, ali čak i tih nekoliko trenutka bilo je sasvim dovoljno da se društvene mreže „usijaju“, a da je mnogi, sa pravom, proglase najlepšom ženom Mundijala.

Foto: Printskrin

Ljudi širom planete pokušavali su da dođu do njenog kontakta, neke društvene mreže, a ispostavilo se da pomenuta lepotica ima Instagram profil, ali i da je obrisala sve slike sa njega.

– Zdravo svima. Moj engleski nije dobar, obrisala sam sve svoje fotografije zato što je Iran veoma rigorozan. Drago mi je sve da vas upoznam. Takođe, otpratila sam i sve svoje prijatelje zarad njihove zaštite.

FOTO: AP/Tanjug

Podsetimo, Iran je u poslednje vreme bio poprište velikih demonstracija zbog smrti mlade Iranke Mahse Amini.

Iz tog razloga su čak i fudbaleri ove reprezentacije odlučili da podrže borbu, pa se zbog toga i razume zašto je lepa Iranka odlučila da sakrije sve svoje bližnje od javnosti.

Podsetimo, sve zanimljivosti vezane za Mundijal, možete da pratite na posebnoj stranici portala "Novosti" vezanoj za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2022.

Na njoj vas čeka i pregled svih dosadašnjih rezultata utakmica, tabela grupa i onoga što sledi u Kataru.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)