HRVATSKA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta je Modrić rešio da uradi na kraju Svetskog prvenstva

Novosti online

17. 12. 2022. u 20:02

HRVATSKA je danas mogla da uživa u meču za treće mesto i slavi bronzu svojih fudbalskih heroja. U očima naših komšija, možda i najveći od svih, Luka Modrić, danas je navijačima "vatrenih" dao još jedan razlog da slavlje.

ХРВАТСКА ГЛЕДА И НЕ ВЕРУЈЕ: Ево шта је Модрић решио да уради на крају Светског првенства

FOTO: AP/Tanjug

Naime, radi se o tome da je hrvatski "mađioničar" pre Mundijala u Kataru najavio da će to biti kraj njegove reprezentativne karijere, ali je sada, verovatno ponet nacionalnim nabojem, odlučio da promeni tu odluku.

Vezista Real Madrida prvo je govorio o velikom uspehu koji je on, zajedno sa svojim sunarodnicima ostvario na Bliskom istoku.

- Napravili smo nešto stvarno veliko za hrvatski fudbal. Hteli smo zlato, bili smo blizu. Možemo biti ponosni na našu igru i odlazimo kao pobednici u Hrvatsku. Idemo da se proveselimo sada. Uspesi sa reprezentacijom su za mene posebni i čine me srećnim. Kao ekipa smo mnogo porasli. Hrvatska nije čudo koje se dogodi svakih 20 godina. Ne mogu na nas sad da gledaju kao na autsajdera, nego kao jednu silu u fudbalu. Poslednjih godina mladi igrači pokazali su kvalitet, doneli su novu energiju.

A onda, Modrić je saopštio nešto što niko nije očekivao, a to je da meč između Hrvatske i Maroka, neće biti poslednji u kome će nositi dres "vatrenih".

- Budućnost našeg fudbala je svetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to trebaju da cene. Igraću za Hrvatsku i dalje u Ligi nacija. Nakon toga ćemo videti kako dalje - zaključio je Luka Modrić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)