HRVATI MAŠTAJU O BOGINJI: Argentina je usputna stanica

Novosti online

12. 12. 2022. u 14:31

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Mario Pašalić rekao je danas u Dohi da je njegova ekipa plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru napravila veliki uspeh, ali je i istakao da ne žele da se zaustave na tome.

ХРВАТИ МАШТАЈУ О БОГИЊИ: Аргентина је успутна станица

FOTO: AP/Tanjug

"Znao sam da imamo tu snagu, predvođeni Lukom (Modrićem) verovao sam da možemo da uradimo velike stvari na ovom Svetskom prvenstvu", rekao je Pašalić u razgovoru za hrvatske medije, prenosi Hina.

"Kada se sve događalo pre četiri godine, svi koji nismo bili tada, sanjali smo da budemo deo ovoga. Malo ko je mogao da očekuje da će se sve to ponoviti četiri godine posle Rusije. Među četiri smo ekipe, to je nestvaran uspeh, ali ne želimo da se zaustavimo na tome", dodao je on.

Fudbaleri Hrvatske sastaće se sutra sa selekcijom Argentine, u polufinalu Svetskog prvenstva u Kataru.

"Maksimalan fokus je na Argentini, na još jednoj istorijskoj utakmici. Spremni smo na još jednu bitku", naveo je Pašalić.

On je dodao da mu je trijumf protiv Brazila bio najveći meč u karijeri.

"Nadam se da ću posle Argentine moći ponovo da pričam na isti način", kazao je Pašalić.

Na pitanje da li su Argentinci teži ili lakši protivnik od Brazila, fudbaler Atalante je odgovorio: "Videćemo u utorak".

"Oni su jaka ekipa, agresivna i borbena. Lionel Mesi je predvodnik te generacije i dalje je najbolji igrač na svetu. Moraćemo da igramo kao tim kao i protiv Brazila", dodao je on.

Pašalić od 2018. godine igra u Seriji A u kojoj ima dosta Argentinaca.

"U Argentini uvek ističemo napadače i veznjake, tako je i ovaj put. Međutim, nema potrebe nekoga posebno isticati. Imaju dosta ozbiljnih igrača, ali mi ne treba da previše razmišljamo o Argentini, već da se hrabro postavimo. Izbacili smo Brazil i spremni dočekujemo Argentinu", poručio je Pašalić.

Polufinale Svetskog prvenstva između Hrvatske i Argentine igra se sutra od 20.00.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)