TO JE "MADE IN CROATIA": "Srbi nas gledaju i pomisle - E, da smo mi Hrvati"

Novosti online

12. 12. 2022. u 08:28

HRVATSKA je napravila čudo. Posle finala Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, sada su izborili i plasman među četiri najbolja tima na planeti u Kataru. Srušili su "vatreni" Brazilce, očekuju ih Argentinci, ali ne propuštaju priliku da "pecnu" Srbiju.

TO JE MADE IN CROATIA: Срби нас гледају и помисле - Е, да смо ми Хрвати

FOTO: Tanjug/AP

Hrvatski trener i stručni konsultat javnog servisa Hrvatske (HRT) Tomislav Stipić bio je prilično oštar kada je govorio o "orlovima" nakon poraza od Švajcarske, a sada je dodao  da veruje da u taboru naše reprezentacije, i zapravo svih komšijskih zemalja na Balkanu, verovatno "žele da budu kao Hrvati".

- Kad ovako pratim strane medije, Hrvatska je na putu da izgradi kultni status u fudbalu, što nijedna ekipa ne poseduje. Bez skandala, sa pozitivom, energijom, najboljim navijačima - to je Made in Croatia. To nam daje pobedu u poslednjim trenucima. Svi naši susedi, da li su to Mađari, Slovenci, Bosanci, Srbi ili Crnogorci - svi bi poželeli da budu Hrvati jer se mi time ponosimo i gledaju prema nama i dive nam se - rekao je Stipić gostujući u emisiji na HRT.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (28)