RONALDO REKAO "ZBOGOM"! Svetsko prvenstvo dovelo do odluke zbog koje su strepeli mnogi Kristijanovi navijači

Novosti online

11. 12. 2022. u 16:20 >> 17:02

FUDBALSKA reprezentacija Portugalije poražena je na Svetskom prvenstvu u Kataru u četvrtfinalu od ekipe Maroka, a nakon meča su navijači imali priliku da vide uplakanog Kristijana Ronalda.

РОНАЛДО РЕКАО ЗБОГОМ! Светско првенство довело до одлуке због које су стрепели многи Кристијанови навијачи

FOTO: Dubz.com/Printskrin

Po drugi put Kristijano Ronaldo je na Mundijalu meč počeo sa klupe, a ovog puta njegova selekcija poražena je 1:0. Bilo je jasno sinoć kada je uplakan napuštao teren da je Portugalac završio sa reprezentacijom.

Dan kasnije u opširnoj Instagram poruci otkrio je sve što mu je na duši.

- Osvajanje Svetskog prvenstva s Portugalijom bio je najveći i najambiciozniji san u mojoj karijeri. Na sreću, osvojio sam mnoge međunarodne titule, uključujući i onaj trofej s Portugalijom, ali stavljanje imena naše reprezentacije na najviše mesto na svetu je bio moj najveći san.

- Borio sam se za to. Borio sam se za ovaj san. U svojih pet nastupa na Svetskim prvenstvima za ovih 16 godina, uvek uz velike igrače i uz podršku miliona Portugalaca, dao sam sve od sebe. Ostavio sam sve na terenu. Nikada se nisam okrenuo od borbe i nikad nisam odustao od tog sna.  Nažalost, juče se san završio. Ne vredi burno reagovati. Samo želim da svi znaju da je mnogo toga rečeno, napisano, mnogo spekulisanih, ali moja posvećenost Portugaliji se nije promenila ni na trenutak. Uvek sam bio još jedna osoba koja se borila za svačiji gol i nikada ne bih okrenula leđa saigračima i svojoj zemlji.

- Za sada, nema mnogo više da se kaže. Hvala, Portugaliji. Hvala, Kataru. San je bio lep dok je trajao... Sada je vreme da budete dobar savetnik i dozvolite svakome da izvuče svoje zaključke.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)