HTEO ILI NE, MORA DA IDE: Dušan Vlahović napušta Juventus! Srbija dobija još jednog igrača u Premijer ligi?

Novosti online

11. 12. 2022. u 13:31

DUŠAN Vlahović i Juventus, jedni su od retkih u žiži interesovanja sportskih medija ovih dana, a da to nisu neki od učesnika završnice Mundijala u Kataru.

ХТЕО ИЛИ НЕ, МОРА ДА ИДЕ: Душан Влаховић напушта Јувентус! Србија добија још једног играча у Премијер лиги?

Tanjug/AP

Sve je pokrenula priča o tome da su čelnici torinske "stare dame" optuženi za prevare i lažiranje finansijskih izveštaja, a potom su i napustili kormilo kluba. Navodi se da je to bio jedini način da izbegnu zatvorske kazne.

Ozbiljnost situacije je na zabrinjavajućem nivou, a to potvrđuju i glasine da se Juventus nalazi u novom problemu i da je prinuđen da prodaje najbolje igrače, među kojima je i naš Dušan Vlahović.

Tanjug/AP

Ovu vest plasirao je renomirani Bild, koji se osvrnuo na glasine da bi mogao da pređe u Bajern Minhen, koji ga je ranije pratio.

- Bajern Minhen je na svojoj listi  zamenika za Roberta Levandovskog imao ime Dušana Vlahovića, ali u prošlosti. U ovom trenutku, on više nije opcija, jer u klubu smatraju da je preskup u odnosu na svoje partije ove sezone. Ipak, Vlahović bi mogao da napusti Juventus zbog problema sa kojima se suočava klub - između ostalog piše Bild.

Podsetimo, poslednjih dana kuljaju priče po fudbalskim kuloarima i medijima da bi srpski rođeni pobednik mogao da krene putem Premijer lige.

Među zainteresovanima se pominju slavni Mančester junajted, koji traži zamenu za Kristijana Ronalda, kao i Arsenal, koji je zbog povrede na duže ostao bez prve opcije u špicu - Gabrijela Žezusa.

Na tržištu nedostaje prirodnih mladih golgetera sa potencijalom da postanu svetska klasa. 

Osim Vlahovića takva predviđanja imaju i Jusufa Mukoko iz Borusije Dortmund, kao i Benjamin Šeško, Slovenac koji je ispaljen u meteorske visine svetskog fudbala.

Nema dileme da će giganti ove magične igre voditi pravu bitku za nekog od ova tri bisera.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)