OVO JE VEĆ URADIO: Preslikana "fora" iz 2020. godine

Novosti online

11. 12. 2022. u 13:43

KADA je u 101. minutu četvrtfinalnog okršaja između Argentine i Holandije na Svetskom prvenstvu u Kataru Teun Kopmajners prišao lopti na nekih 20-ak metara od protivničkog gola, svi su očekivali direktan šut u gol, kao poslednji pokušaj za produžetak.

ОВО ЈЕ ВЕЋ УРАДИО: Пресликана фора из 2020. године

FOTO: AP

Međutim, lukavost "lala", pokazala se u najsjajnijem svetlu, fudbaler Atalante je na iznenađenje svih samo dodao loptu u srce peterca gde je kao zapeta puška čekao Vout Veghorst! I lagano pogodio, na opšte čudo argentinskih fudbalera koji su se na kraju ipak radovali.

Ono što je interesantno je da je Veghorst ovakav potez već izveo u karijeri. I to pre dve godine, kada je nastupajući za Volfsburg u meču protiv Arminije Bilefeld takođe iskoristio nepažnju odbrane i lukavo pogodio - po principu copy-paste.

Slična akcija, samo što je rezultat tada bio bolji za visokog napadača, budući da je njegov pogodak otvorio vrata pobede Volfsburgu (2:1).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)