ČUDESNI DOMINIK LIVAKOVIĆ PRED TRANSFEROM KARIJERE: Fudbalski gigant zagrizao za heroja meča Hrvatska - Brazil! Dinamo Zagreb puni kasu

Novosti online

10. 12. 2022. u 15:53

HEROJ hrvatske reprezentacije, čudesni golman Dominik Livaković nalazi se pred transferom karijere.

ЧУДЕСНИ ДОМИНИК ЛИВАКОВИЋ ПРЕД ТРАНСФЕРОМ КАРИЈЕРЕ: Фудбалски гигант загризао за хероја меча Хрватска - Бразил! Динамо Загреб пуни касу

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što je u osmini finala protiv Japana odbranio tri penala u raspucavanju, protiv Brazila je pravio prava čuda.

Prvo je imao čak jedanaest odbrana, a onda je u penal okršaju odbranio prvi udarac koji je šutirao Rodrigo i tako stavio karioke pod veliki "pritisak".

Foto: EPA

Sjajnim partijama golman Dinama je skrenuo pažnju na sebe, a svi svetski mediji ga iz dana u dan sele u drugi klub.

Navodno je pred početak sezone u igri bio transfer u Lacio, ali je sve propalo, te je Livaković ostao u Dinamu.

Pre toga govorilo se da će ići u Milan, ali nikada se niti jedan transfer nije realizovao, međutim sada će ga Dinamo jako teško zadržati.

FOTO: AP/Tanjug

Interes za njega postoji već sada, ali se imena klubova jako dobro kriju, a sada je isplivao najozbiljniji interesent.

Radi se o fudbalskom gigantu, nemačkom Bajern Minhenu koji je usled preloma noge ostao bez prvog čuvara mreže - Manuela Nojera.

Do sada je Dinamo za njega potraživo oko deset miliona evra, ali sada će ta cifra porasti, te će Dinamo zaraditi finu svotu novca.

Kako navode hrvatski mediji, Dinamo za Livakovića sada traži 15 miliona evra, ali su u dobroj poziciji jer im prodaja Livakovića nije nužna.

Ipak, kako navode nemački mediji, ponudu bavarskog velikana biće nemoguće odbiti, te se očekuje da sjajni golman "vatrenih" već ove zime stane na gol Bajerna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)