OVO VAM NISU PRIKAZALI U PRENOSU: Ukrajinac prekinuo meč Holandija - Argentina! A razlog koji stoji iza svega je potpuno bizaran (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2022. u 15:23

UTAKMICA četvrfinala Svetskog prvenstva u Kataru između Argentine i Holandije prekinuta je prethodne noći.

ОВО ВАМ НИСУ ПРИКАЗАЛИ У ПРЕНОСУ: Украјинац прекинуо меч Холандија - Аргентина! А разлог који стоји иза свега је потпуно бизаран (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, popularni  jutjuber Vitali Zdrovetski, vratio se na scenu na spektakularan način jer je sinoć uleteo na velelepni "Lusail" stadion, kako bi zaprosio Lionela Mesija, ali na kraju je neslavno završio jer je u tom pokušaju čak slomio nogu i završio u bolnici.

Zdrovetski je jedan od prvih koji je postao planetarno popularan zbog videa koje je objavljivao, ali je prethodnih godina nestao sa scene i nije bio toliko aktivan kao pre.

No, ovaj Amerikanac koji je inače poreklom iz Ukrajine odlučio je da se vrati na scenu i to u spektakularnom stilu jer je ponovo utrčao na teren na jednoj utakmici Mundijala.

FOTO: EPA

Prvi put Vitali je to uradio pre osam godina na Mundijalu u Brazilu kada je uspeo nekako da utrči na teren tokom finalne utakmice Argentine i Nemačke i našao se u centru pažnje svetske javnosti. Sada je ponovo u žiži, nakon njegovog performansa prethodne noći.

Naime, on je poneo verenički prsten kako bi zaprosio Lionela Mesija, ali ga je obezbeđenje uspelo zaustaviti pre nego što je stigao do kapitena Argentine.

Da stvar bude gora tokom tog zaustavljanja Vitali je slomio nogu, ali na svu sreću ne radi se o nekom ozbiljnijem prelomu. 

Kamere koje rade direktan prenos su snimile ovaj incident, ali on nije prikazan u direktnom prenosu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)