ŠTA GLEDAŠ, GLUPANE? Lionel Mesi kakvog nikada niste videli (VIDEO)

Novosti online

10. 12. 2022. u 08:54

Argentinski fudbaler Lionel Mesi kritikovao je sinoć suđenje španskog arbitra Antonija Mateua Lahosa u četvrtfinalu Svetskog prvenstva protiv Holandije.

ШТА ГЛЕДАШ, ГЛУПАНЕ? Лионел Меси каквог никада нисте видели (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Ne možete da postavite takvog sudiju za meč ove veličine. Verujem da FIFA mora da vodi računa o tome - rekao je Mesi.

Meč je bio prepun tenzije, bilo je oštrih udaraca, a Lionel Mesi nije mogao da se smiri ni po završetku utakmice. Kuvalo je u njemu, bio je nervozan, a sve je eksplodiralo neposredno pre nego što je stao pred kamere.

- Šta gledaš? Šta hoćeš? Miči se tamo, glupane - vikao je Mesi na Vuta Veghorsta  holandskog reprezentativca. 

Pre toga je Leo imao verbalni konflikt i sa Lujom Van Galom, a kasnije je objasnio i šta se tačno desilo.

- Osetio sam nepoštovanje od starne Van Gala posle njegovih komentara pre utakmice. Neki holandski igrači su previše pričali i tokom samog meča. Van Gal priča da igra dobar fudbal, a onda ubaci dva visoka igrača i gađa ih dugim loptama. Zaslužili smo da prođemo dalje i to se dogodilo - rekao je Mesi.

Podsećanja radi, posle regularnog dela i produžetaka rezultat je bio 2:2, a Argentina je u penal seriji slavila sa 4:3. U polufinalu u utorak Argentina će igrati protiv Hrvatske, a Mesi, strelac i asistent u pobedi nad Holandijom, ističe da će naredni meč biti veoma težak.

- Hrvatska je dokazala da je jako dobra... i videli smo da, ako ih pustimo da igraju, imaju veoma dobre igrače koji znaju kako sa loptom posebno na sredini terena. To je ekipa koja je sa ovim trenerom (Zlatko Dalić) bila već na Svetskom prvenstvu, dobro se poznaju, dobro se slažu i biće jako teško - zaključio je Mesi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)