ARGENTINCI SE RADOVALI VIŠE OD HRVATA: Pogledajte koliko su "gaučosi" bili oduševljeni kada su saznali rezultat meča Hrvatska - Brazil

Novosti online

09. 12. 2022. u 20:16

HRVATSKA reprezentacija napravila je veliko čudo i u četvrtfinalu Svetskog prvenstva eliminisala prvog favorita za osvajanje Mundijala, reprezentaciju Brazila.

АРГЕНТИНЦИ СЕ РАДОВАЛИ ВИШЕ ОД ХРВАТА: Погледајте колико су гаучоси били одушевљени када су сазнали резултат меча Хрватска - Бразил

FOTO: AP/Tanjug

Nakon toga krenulo je veliko slavlje reprezentativaca Hrvatske, ali i njihovih navijača, kako na stadionu tako i van njega.

FOTO: Tanjug/AP

Ipak, nisu samo oni slavlili eliminaciju Brazila, jer su pristalice još jedne selekcije imali razlog za zadovoljstvo.

Radi se o navijačima Argentine. Kada su čuli da je Brazil eliminisan, temperamentni "gaučosi" slavili su kao da su zapravo oni pobedili.

Naravno radi se o velikom rivalitetu ove dve fudbalske zemlje sa južnoameričkog kontinenta, te je u Argentni eliminacija Brazila dočekana sa ogromnim oduševljenjem.

Podsetimo, Argentina će, ukoliko večeras eliminiše Holandiju, igrati protiv Hrvatske i pokušati da se domogne velikog finala.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)